Paimion Hakan juniorijalkapallolle merkittävä avustus toiminnan kehittämiseen

30.5.2017

Jari Tranbergin ja Erkki Lähteenmäen lämmin kädenpuristus yhteistyösopimusta allekirjoitettaessa.
Jari Tranbergin ja Erkki Lähteenmäen lämmin kädenpuristus yhteistyösopimusta allekirjoitettaessa.

PaiHan paidassa juniorista edustusjoukkueeseen asti jalkapalloa aikanaan pelannut Erkki Lähteenmäki on tehnyt Paimion Hakan Tuki ry:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä hän yksityishenkilönä lahjoittaa yhdistykselle merkittävän tukisumman juniorijalkapallon toiminnan kehittämiseen.

Pitkäjänteisen seuratyön nimissä tuki jaetaan kymmenelle eri vuodelle. Avustusta hallinnoi ja sitä myöntää erikseen sovittuihin kohteisiin Hakan Tuki ry. yhteistyössä seuran jalkapallojaoston päättäjien kanssa.

"Olen jo joitakin vuosia ollut Hakan Tuessa mukana jäsenenä ja tällaisen jäsenmaksua merkittävämmän avustuksen myöntäminen seuran toiminnan kehittämiseen on ollut mielessäni. Olen aina pitänyt PaiHan juniorien harrastuksen eteen tehtävää työtä erittäin arvokkaana. Toivon että tämä mahdollistaa työn jatkumisen entistäkin laadukkaampana ja auttaa hienon harrastuksen jatkumisessa hyvässä seurassa mahdollisimman pitkään. Itselläni on niin hyvät muistot omista aktiivivuosistani seurassa, Marjaniemen leireistä edustuspeleihin, että koen avustuksen jälkeenkin olevani vahvasti saamapuolella", kertoo Erkki Lähteenmäki.

Sekä Paimion Hakan Tuki ry:n puheenjohtaja Jari Tranberg että Paimion Hakan puheenjohtaja Tero Rauhanen ovat enemmän kuin kiitollisia avustuksesta, jolla nyt voidaan tukea juniorijalkapallon toimintaa entistä laajemmin: "Tämä tuki on todella hieno kädenojennus lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen hyväksi. Seura on viime vuosina ottanut toiminnan laadussa isoja askeleita eteenpäin ja harrastajamäärät ovat tämän myötä olleet koko ajan kasvussa. Aktiivisen varainhankinnan ja hyvien yhteistyökumppanien ansiosta talous on hyvällä mallilla, eikä esimerkiksi harrastusmaksuja ole juurikaan ollut tarvetta korottaa. Tällaisessa vakaassa tilanteessa on todella hienoa saada lisää taloudellisia resursseja myös pitkällä tähtäimellä, turvaamaan toiminnan laatua ja sen monipuolista kehittämistä".

© Paimion Haka