Leijona kiekko- ja luistelukoulut

Ajankohtaista

Harjoituspaidat saapuneet Suomeen, jako sunnuntaina 12.11.

4.11.2017
Kauan odotetut harjoituspaidat ovat vihdoin saapuneet Suomeen asti. Paidat saadaan jakoon sunnuntaina 12.11., kun niihin on vielä saatu painatukset kuntoon.

Paimion Hakan jääkiekkokirppis avattu facebookissa

14.10.2017
Jääkiekkovarusteita voi nyt kierrättää entistä tehokkaammin facebookin kirppisryhmän avulla. Toivottavasti tarjonta ja kysyntä kohtaavat ja varusteet saadaan kiertoon tehokkaasti ja vaivattomasti.

Luistelu- ja kiekkokoulut alkavat sunnuntaina 1.10.2017

23.8.2017
Luistelu- ja kiekkokoulujen uusi toimintakausi alkaa lokakuussa. Ilmoittaudu mukaan tällä sivulla olevalla lomakkeella. Mukaan voi tulla myös kauden jo alettua.

Paimion Haka ry järjestää yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa Leijona-kiekkokoulun sekä  Leijona-luistelukoulun. Kiekko- ja luistelukoulut on suunnattu pääasiallisesti 4-8 -vuotiaille lapsille.

Kouluihin voi tulla mukaan, vaikka ei vielä osaisikaan luistella. Lapset jaetaan pieniin ryhmiin, jotta jokainen saisi taitojansa vastaavaa ohjausta. Pienimmät aloittavat luistelukoulussa alkeisopettelulla tarvittaessa aputukia käyttäen. Jokaisessa ryhmässä on mukana useita koulutettuja kiekkokouluohjaajia.

Kiekkokoulussa tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Kiekko- ja luistelukoulut alkavat syksyllä sunnuntaina 1.10.2017. Mukaan voi kuitenkin tulla milloin vaan kesken kauden. Ilmoittautuminen tämän sivun ilmoittautumislomakkeen kautta. Tästä pääset lomakkeelle.

Harjoitukset ovat OP-Areenalla sunnuntaisin klo 10-12 seuraavasti:
Luistelukoululaiset ja kiekkokoulun aloittelijat (Liiga-ryhmä) harjoittelevat klo 10-11 ja kiekkokoulun KHL- ja NHL-ryhmät klo 11-12.

Ilmoittautuessa ei tarvitse tietää mihin ryhmään on tulossa. Lapset opastetaan ohjaajien toimesta taitotasoaan parhaiten vastaavaan ryhmään.

Luistelu- ja kiekkokouluihin saa käydä tutustumassa kahdella maksuttomalla kokeilukerralla. Mikäli päätätte sen jälkeen lopettaa, niin ilmoittakaa peruutuksesta Riikalle sähköpostitse. Peruuttamaton ilmoittautuminen laskutetaan alla olevan mukaisesti.

Hinta

Koulujen hinta kaudella 2017-2018 on 150 € (75 € syyslukukausi ja 75 € kevätlukukausi) perheen ensimmäiseltä osallistujalta. Muille sisaruksille myönnetään 20 € alennus / jakso, eli koko kauden hinta on heille 110 €. Osallistuminen laskutetaan lukukausittain erillisellä laskulla (sähköpostitse).

Osallistumismaksuun sisältyy:

  • ohjatut harjoitukset
  • harjoituspaita käyttöön kauden ajaksi
  • vakuutus
  • Kiekkokoululaisille lisäksi
    • vähintään kaksi turnausta
    • mahdollisesti muutamia harjoituspelejä

Varusteet

Varustukseksi tarvitaan minimissään luistimet, kaulasuoja ja kypärä kasvosuojalla. Kiekkokoulussa tarvitaan lisäksi maila ja hanskat (tavalliset talvihanskat käyvät hyvin). Seuran kautta on myös mahdollisuus joihinkin lainavarusteisiin.

Yhteystiedot

Lisätietoja ja tiedustelut Riikka Salminen, riikkasalminen(a)gmail.com, p. 050-966 7608.

 

Luistelu- ja kiekkokoulu, syksy 2016