Miehet Edustus, Nelonen

Magen AK - PaiHa PaiHa   0 - 6

Raisio Raikula nurmi

Hakalla maalikarkelot Raisiossa

Paimiolaiset matkasivat lauantaina Nelosen syyskauden toisella kierroksella turkulaisen Magen Akatemian vieraaksi. Ensimmäisen puoliajan alkukangertelun jälkeen maalihanat aukenivat jälkimmäisellä 45 minuutilla. Lopulta voitto ja kolme sarjapistettä matkasivat vieraiden mukana Paimioon ottelun päätyttyä 0-6 lukemin.

Raision Raikulassa pelattu matsi jätti olosuhteiden puolesta toivomisen varaa. Epätasainen nurmi, jonka sade teki liukkaaksi, aiheutti molemmille joukkueille vaikeuksia. Paimiolaiset olivat saaneet kasaan täyden kokoonpanon verran hyvässä kunnossa olevia pelimiehiä.

Ottelun ensimmäinen 15 minuuttinen oli Hakalle vaikea, eivätkä vihreäpaidat päässeet kunnolla pelin tempoon mukaan. Edellisessä FC Hot Lips ottelusta tutut ongelmat toistuivat, kun maalipaikkoja syntyi, mutta viimeistely oli luokatonta.

Vastustaja onnistui nopeilla vastahyökkäyksilla luomaan pari vaarallista paikkaa PaiHan maalille. Kertaalleen ensimmäisellä puoliajalla Jani Granitin torjuntatyö palkittiin keltaisella kortilla, mutta vieraiden maali pysyi puhtaana. Tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Tauolla PaiHa kävi läpi ottelun alkupuoliskon ongelmakohtia. Toisen puoliajan kantavaksi ajatukseksi otettiin nopeampi pallon liikuttelu ja viimeistelyyn panostaminen.

Pukukoppikeskustelut alkoivat heti kantaa hedelmää ja Mazhar Khasrawi puski pallon maaliin vaihdosta kentälle tulleen Waltteri Saariston komeasti oikean jalan keskityksestä 47 minuutin kohdalla.

Onnistuminen avasi PaiHan peliä ja mursi Magen Akatemian hyvän puolustuksen. Päätöslukemat 0-6 viimeisteli vain minuutti ennen ottelun loppua Felipe Ribeiron syötöstä Fredrik Kuokkanen. Tämä oli varman työn tehneelle keskikenttäpelaajalle kauden ensimmäinen osuma.

Ribeiro teki ottelussa kaksi osumaa ja vankisti johtoaan sarjan maalipörssissä. Tällä hetkellä kasassa on yhdeksästä pelistä 22 maalia. Khasrawin, Kuokkasen ja Ribeiron lisäksi pelivälinettä maaliverkon perukoille pistivät Aulis Lehto ja Paulo Costa.

Jo toistamiseen oikeana puolustajan paikalla pelannut Juuso Jaakkola oli matsin lopputulokseen tyytyväinen ”Vaikka ottelun alku oli meiltä täysin onneton, saimme hyvin nostettua tasoa toisella puolikkaalla. Oli myös hienoa, että viisi eri pelaajaa onnistui maalin teossa! Tämä ei ollut meiltä mikään tyylipuhdas esitys. Lopputuloksena oli kuitenkin tärkeä voitto, jolla onnistuimme pitämään kiinni lohkon kärkipaikasta.”

Voitosta huolimatta päävalmentaja Teemu Taskinen ei ollut täysin tyytyväinen ”Mitään todellista viihdearvoa ei peli tarjonnut, mutta tärkeät pisteet saimme kotiin vietäväksi. Huono peli, mutta ihan hyvä tulos.”

Tulevana lauantaina 11.8 Paimion Urheilupuistossa pelaavat sekä Hakan naiset että miehet. Siltasoutupäivän Tuplaksi nimetyssä otteluparissa naisten edustusjoukkueella on klo 13.30 vastassa 2. divarin ottelussa Härmä Hämeenlinnasta ja miehillä Porin Palloilijat klo 15.45. Ottelutapahtuman aikaan luvassa on muutakin ohjelmaa nuoremmille katsojille.

Tilastot
Magen AK

0 - 6

(0-0)
47'MaaliKhasrawi Masse
70'MaaliLehto Aulis
89'MaaliKuokkanen Fredrik