PaiHa - LLuja

Paimion jäähalli

Haka-LLuja

Paimion Haka voittaa LLujan pyhäpelissä lopputuloksella 6-3!

Ensimmäinen erä oli tasaista peliä ja molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja mutta maaleja ei erässä nähty. Jo Hakan IIkka Kylenillä pelkästään oli noin tusinan verran maalipaikkoja, mutta vastustajan veskari onnistui torjumaan pahatkin vedot.

Toisessa erässä alkoikin tapahtumaan ja Timo Salminen tekikin pelin avausmaalin maalin edestä. Tästä LLuja sisuuntui ja painoi peliä Hakan päähän. Kohtuu nopealla tahdilla sai vastustajakin onnistumisia, tekikin pari maalia nopeaan tahtiin ja ottelun puolessa välissä tilanne 1-2. Tilanne muuttui pian pahemmaksi kun pakkina pelannut Waltteri Saaristo sai 2+2min jäähyn, mutta alivoimapeli toimi tänään loistavasti! Näiden jäähyjen aikana Ville Hiltunen pääsikin läpiajoon ja vastustaja joutui rikkomaan. Tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus jonka Ville toimitti onnistuneesti längistä sisään ja tilanne tasoihin! Erän lopussa vielä Waltteri teki 3-2 johtomaalin puolittaisen läpiajon päätteeksi.

Kolmannen erän alkuun Waltteri teki päivän toisen maalinsa veskarin ollessa maskissa, tilanne turvallisen tuntuinen 4-2. Ottelun loppupuolella Henri Räty teki kaksi maalia, molemmat Ilkka Kyleenin mainiosta esityöstä! LLujalle myös maali viimeiseen erään ja täten lopputulos 6-3. Hakan maalilla pelanneella Juho Santasella riitti töitä, mutta varmalla pelillä taas 33 torjuntaa pelissä!

Seuraava peli on paikallisderby ensiviikon lauantaina 28.11 klo 14:30, Haka on vierasjoukkue ko. pelissä.