Miehet Edustus, II-divisioona, lohko 6

LuKi-82 - PaiHa

Luvia

LuKi-82-Haka

Hakalle tuliaisena Luvialta 4-2 voitto ja 3 pistettä! Edellisistä vieraspeleistä on otettu opiksi, oltiin hereillä jo pelin alkaessa ja Elmeri Elo tykitti vierasjoukkueen johtoon reilun neljän minuutin kohdilla. Hakalla oli muutoinkin hyviä paikkoja, mutta vain kotijoukkue LuKi-82 onnistui kahdesti ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne 2-1. Toinen erä oli myös tasaista ja Henri Rädyn maali jäi erän ainokaiseksi.

Kolmannessa erässä Haka puristi heti erän alkuun 3-2 johtomaalin ja erän puolessa välissä turvallisen tuntuisen 4-2 maalin. LuKi-82 painosti, mutta Hakan maalivahti Juho Santanen torjui hienosti kaikki kolmannen erän 24 laukausta! Juholle kertyi torjuntoja ottelussa yhteensä 41 torjuntaprosentin ollessa muikea 95,35%.

Otteluennakossa arvuuteltiinkin jo ratkaisijaviitan kantajaa ja tänään Henri Rätyn kenttä oli pelipäällä tehtaillen 3 maalia! Henrille ottelussa tehot 2+0, Iikka Kylenille 0+3 ja Arttu Koskiselle 1+1.