Paimion Hakan Leijona-kiekkokoulu alkaa 29.syyskuuta
3.9.2019 15:11 Uutiset / Leijona kiekko- ja luistelukoulut

Leijona-kiekkokoulu

Alle 9-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.

Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.

Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, jossa ovat mukana junioriseurat ympäri maan.

Paimion Hakan Leijona-kiekkokoulussa rehtorina jatkaa Ville Rindell apunaan aktiivisia vanhempia ohjaajana. Koulutuksen saaneilla ohjaajilla on käytössään Leijona-kiekkokouluja varten kehitetyt valmiit harjoitusohjelmat taidoiltaan eritasoisille lapsille.

- Yhteisellä ohjeistuksella Leijona-kiekkokoulujen sisältö on samanlainen seurasta riippumatta, mainitsee Paimion Hakan Leijona-kiekkokoulun rehtori Ville Rindell ja jatkaa:

Ensisijaisena tavoitteena on luistelutaidon oppiminen, mutta koulutusohjelma mahdollistaa jatkuvan kehittymisen mallin jopa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain; toisena ja kolmantena vuotena mukana on jo paljon lajiteknisiä harjoituksia, kuten kiekon- ja mailankäsittelyä. Ryppyotsaiseksi harjoittelu ei kuitenkaan missään vaiheessa mene, sillä mukana on taito- ja ikätaso huomioiden aina myös leikkejä ja kisoja. Tärkeintä on ylläpitää liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa, Rindell korostaa.

Paimion Hakan Leijona-kiekkokoulun syyskausi alkaa sunnuntaina 29. syyskuuta klo 10 Paimion jäähallissa.Lisätiedot:
Markus Ahlman p. 040 – 700 9279 / markus.ahlman@raksateam.fi


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Huhtikuu   »
Kategoriat