Naiset Ladies, Naiset 8v8

PaiHa Ladies - AC Sauvo

Paimio KHT A

Leidit vie El Clasicon!

Tätä ottelua pelaajat olivat odottaneet koko kauden ja paikalle oli saapunut massiivinen yleisömäärä, joka sekin odotti pelin alkua kuin Loimaalaiset Eurojackpotin voittajan ilmestymistä Veikkauksen pelipisteeseen. Tuomariksikin peliin oli saatu sen arvolle sopiva Suomen Top5 tuomareihin kuuluva Jaani Paski. Kaikki oli siis kunnossa pelin aloittamiseen.

Alku oli jännittynyttä pelaamista. Alusta oli kuitenkin selvää, että Sauvolaiset luottivat tyylilleen uskollisena pitkiin palloihin puolustuslinjan taakse joukkueen tehopelaajalle, joka tällä kertaan oli tuulennopea Maiju. Leidit vastasivat tähän lähettäen Sauvon päähän Norsun, joka ostaa uudet nappikset joka peliin jollei maalia tule. Viidennellä minuutilla Nooran ensimmäinen kosketus karkaa maalivahdille, mutta muutamaan minuuttia myöhemmin El Capitano Janitan seinäsyöttö on juuri sopiva ja Noora pääsee sijoittamaan pallon täydellisesti maalivahdin ohitse ja peli on 1-0.

Sauvo vastaa tähän näyttämällä PaiHalle kovuutta ja uutta 2-divarihankintaansa Uudeltamaalta. Sauvon kapteeni ei kuitenkaan saa yksin riittävästi aikaiseksi ja uusi hankintakin hakee vielä pelikuntoaan. Maijullekkaan ei saada pelattua tarpeeksi hyviä palloja Leidien paineen alla. Ennen toisen puoliajan loppua Sauvon oikea laitapakkiosasto vuotaan jälleen ja tällä kertaa Heli on nousee maalille. Kahdet Cruyff-käännökset tehtyään Heli pistää pallon Sauvon pakin jalan kautta maaliin ja peli on 2-0.

Toinen puoliaika hyvää vääntöä puolin ja toisin, mutta selvästi näkee että Leidit ovat kuskin paikalla ja suojelevat tilannetta. Joukkueella ei ole hädän päivää, sillä oma pelityyli on iskottettu pelaajien muistiin pitkällisten harjoitusleirien avulla. Kaikkien pelaajien sopimuksiin kuuluu myös seurantapakko käynnissä olevien MM-kisojen joka ainoaan peliin, joten kuviot on kunnossa.

Pelin lähetystyessä loppuaan Leidit pääsevät vielä näyttämään harjoiteltua heittokuviotaan vastustajaan päädyssä. Sussun heitto päätyy El Capitanon jatkosta suoraan maalin eteen Nooralle, jolla on helppo työ laittaa peli 3-0:aan. Loppu on tämän jälkeen enää jälleen sitä kuuluisaa kosmetiikkaa, kun Leidit ottavat kauden päätteeksi komean voiton! Sen kunniaksi pelaajat siirtyvät Poimariin nauttimaan virvokkeita, koska on tiistai joten miksikäs ei :D

PaiHa päättää nousujohteisen kautensa komeasti kun viimeisestä 5 pelistä 3 päättyy voittoon ja yhdessä johtoasema kääntyi tappioksi viime minuuteilla. Leidit pystyvät nyt hyvin taistelemaan joukkuetta kuin joukkuetta vastaan voitosta, joten syksystä tulee varmasti nautinnollinen niin pelaajille kuin yleisöllekkin.

Maalintekijänä kunnostaunut Jonna hoitaa itsensä kuntoon Sakari Oravan vastaanotolla ja Nooralle ostetaan repullinen nappulakenkiä niin maalintekijäostasto on varmasti kunnossa. Keskikentällä Nelli ja Janita laitetaan kesäksi ampumaan 1000 kaukovetoa vapaa-ajalla, joten sitäkin osastoa saa varoa. Koko puolustus lähetetään vielä Juventuksen harjoitusleirille, jotta puolustus on vieläkin timanttisemmassa kunnossa syksyllä vaikka se muuri on jo nytkin.

Koko joukkue kiittää myös nollapelin saavuttanutta Jonnaa joukkueen maalivahtina toimimisesta ja siinä huimasti kehittymisestä. Onnea uusiin koitoksiin ja tervetuloa takaisin joukkueeseen jos tie Paimioon tuo!

Allekirjoittanut siirtyy nauttimaan lomasta ja palaa jälleen sorvin ääreen lähempänä elokuuta. Kiitos ja kuittaus :)