Naiset Ladies, Naiset 8v8

PaiHa Ladies - KaaPS Ladies

Paimio KHT A

KaaPS kaatui vakuuttavasti, Naantalissa kiikarit

Leidien kausi alkoi jo viime keskiviikkona Naantalissa, mutta lehdistöpäällikön nautiskeltua saastunutta vettä ei ollut toivoakaan saada otteluraporttia ulos ennen tämän päivän peliä. Joten tässä samassa rapsat molemmista peleistä ;)

---------------------------VG-62 - PaiHa Ladies-----------------------------------------

Vallis Gratiae kaatui keväällä kotona vakuuttavan esityksen jälkeen 3-0, joten tällä kertaa aurinkoiset olivat valmistautuneet otteluun tuoden paikalle pari päivää seissyttä vettä viilennykseksi ja pumppaamalla rautaa koko kesätauon. Vaihtopenkki ja katsomo oli myös ladattu täyteen, jotta Paimiolaisille luotaisiin mahdollisimman hankala vierasmatsi.

Leidit aloittivat kuitenkin konemaisesti pelin alun pallon pyöriessä vastustajan päässä vastustamattomasti, mutta Naantalilaiset pitivät pintansa. Kulmat, heitot ja vedot tuntuivat kilpistyvän vastustajan tiiviiseen bussiin tai sitten menivät ohi maalin, joka näytti pienemmältä kuin Soikalla. Naantalin Aurinkokin tuntui olevan kotijoukkueen puolella ja Leidien vauhti hiipui kohti puoliajan loppua.

Toisella puoliajalla Leidit saivat jälleen vahvan alun ja Jonna piti vastustajan puolustusta pilkkanaan, kunnes yhden päätyryminän päätteeksi hän päätti ottaa vähän lisää kesälomaa Naantalilaispuolustajan avustaessa häntä tässä toimenpiteessä. Ei joukkue yhteen maalintekijään kaadu, mutta siinä vaiheessa kun joukkueen vaihtopenkki näyttää kuvan mukaiselta vielä joukkueen toisenkin maalitykin loukkaantuessa, alkaa pelihuumori olla koetuksella :D Norsu siis sananmukaisesti yritti potkaista pallon maaliin ja samalla katkaista vastustajan jalan, mutta Nooran ballerinamaiset nilkat olivat asiasta eri mieltä.

Tästä sitten bussi pystyyn ja kiikareilla kotimatkalle yksi piste plakkarista.

--------------------------PaiHa Ladies - KaaPS Ladies-------------------------------------

Siinä vaiheessa kun maalintekijät ovat sisar hento valkoisen huomassa poppariosastolla on valmentajalla mielenkiintoinen dilemma löytää uudet maalintekijät ampumaan pallot verkkoon. Onneksi Jürgen Kloppin Dortmundin ajat ovat vielä kirkaana mielessä eikä kovat ratkaisut ole ennestään tuntemattomia. Laitetaan kärkeen topparina ja laitapakkina vuosia pelanneet Heli ja Viola, sillä jossain kaukausissa unissa valmentaja on nähnyt heidän piilossa uinuneen maalivainunsa.

Peli alkaa välittömästi KaaPSin pelin hallinnalla ja vähän aikaa näyttää siltä, että pelistä on tulossa kunnon Via Dolorosa runsaslukuisen kotiyleisön harmiksi. Pikkuhiljaa kuitenkin Leidit kuitenkin saavat koneensa käyntiin toivuttuaan kokoonpanon tuomasta järkytyksestä ja näyttää siltä että Heli on mitä parhain kohdepelaaja jakaen samettisia syöttöjä laitureille ja pitäen taidoillaan vastustajaa täysin pilkkanaan. Myös Viola on hyökkäyspäässä välitömästi kuin uudelleensyntynyt Philip Lahm ja hänen perheensä on saapunut todistamaan tätä ihmettä. 7 minuutin kohdalla Viola ei ole pettämässä kotikatsomoa, kun hän itsevarmasti astuu rankkarialueen rajalle vapaapotkua antamaan ja lataa pallon maaliin sellaisella voimalla, että verkko on vaarassa pettää :D

Vain muutamaan minuuttia tämän jälkeen on luvassa lisää mannaa Helin voittaessa kaksinkamppailun oikealla laidalla 100-0 ja ajaessaan kohtimaalia hän päättää antaa pyssynsä laulaa takaylänurkkaan niin että Kaarinassakin kohahdetaan. Ensimmäisen puoliajan loppuun Kaarinalaiset yrittävät väkisin painaa yhden takaisin, mutta Leidien puolustus on pitänyt kovempiakin joukkueita maalittomana paineen alla.

Toiselle puoliajalle paineetaankin sitten kotipäätyä kohti, jossa katsojat vaativat lisää maaleja, eivätkä he tule pettymään. 40 minuutin kohdalla Heidi voittaa oikealla laidalla laitapakkinsa helposti eikä paikkaajaa näy missään joten ei muuta kuin maalia kohti ja millin tarkka syöttö maalin eteen Helille, joka painaa pallon jo toisen kerran KaaPSin verkkoon. Uusi tähti on syntynyt ;)

Ottelun loppupuolella KaaPS saa videotarkastuksen jälkeen väärin tuomitun kulmapotkun, jonka Viola selvittää puskemalla päädystä yli. Toinen kulmapotku pomppii hieman onnekkaasti suoraan vastustajalle joka saa kavennettua tilanteeksi 3-1. Mikään ei kuitenkaan ole estämässä enää Leidien syksyn avausvoittoa ja nousua taulukon piikkipaikalle, sekä takaisinmaksua kevään Kaarinan valojensammutusepisodista :D

Koko joukkue on tällä hetkellä vahvassa iskussa ja mikä hienointa, että seuraava ottelu pelataan kahden viikon päästä sunnuntaina rakkainta paikallisvastustaja AC Sauvoa vastaan Hakkisbaanalla. Ole Pasi valmis, Leidit ovat tulossa jälleen ;)