20
ELO
21.00
Naiset Ladies, Naiset 8v8

PaiHa Ladies - LTU  

Paimio KHT A

Sauvon S-Market, Suunnitelmat uusiksi, Tänään Soikalle!

-----Sauvo - PaiHa------

Sauvoon lähdettiin kovin odotuksin hakemaan kolmea pistettä ja jättämään keltamustat hakemaan vauhtia Sauvon uudesta menomestasta Bar Mansikasta, jossa joukkuen viettää suurimman osan treeniajastaan.

Leidien saapuessa paikalle oli havaittavissa jo heti alkuun että ottelusta on tulossa todella vaikea "pakkovoittomatsi", jossa päässä pyörii vain peltirumpuinen apina joka tippuu vain väkisi väännetyllä avausmaalilla. Tiedossa oli myös että seuraavana päivänä oli kotona edessä kevään sarjakolmonen LTU, joten ei voinut kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta.

Ja niinhän se peli sitten lähti lopulta käyntiin. Peli oli sekaisin kuin se kuuluisa valtakunnan tilitoimisto ja vaikka pelaajat yrittivät parhaansa mutta kun lataus on mennyt yli niin se näkyy kentällä. Ja kun kaikki näytti vihdoin tasaantuvat ensimmäisen puoliajan puolessa välissä tapahtui se, mitä muualla kutsutaan Sauvon taiaksi. Räkäisy puolesta kentästä tippui juuri ylärivan alle karmea vastatuulen tiputtaessa varmasti yli menevän pallon suoraan verkkoon. Maalin jälkeen peli alkoi sujuvoitua, mutta apina takoi vieläkin pääkopassa. Täältä ei lähdetä tappio niskassa.

Toinen puoliaika oli samanmoista henkien taistoa yhdellä jos toisellakin. "Pitääkö siirtyä K-kaupan asiakkaaksi jos peli päättyy näin, kun kaikki tutut ovat Ässän asiakkaita?" Pakko olisi kaivaa edes se yksi maali sieltä. Ja kuten Apollo 13 ihmeen kaupalla saatiin takaisin maankamaralle ja Unkari juhli voittoa Suomesta karsinnoista viime hetken maalilla 20-vuotta sitten, nähtiin Hakkisbaanallakin se ihme. Lopussa Sussu antama kulma suuntautuu maalien eteen Katjalle, joka puskee komeasti pallon verkkoon. Nyt kehdataan taas hakea maito Ässästä, juhlivat pelaajat!! Peli päättyy ja pelaajat lähtevät tyytyväisenä ostoksille.


-----PaiHa - LTU------

Vaan joku ei ole ollenkaan tyytyväinen suoritukseen. Valmentaja miettii koko yön kuumeisesti miten tällä pelaamisella voitaisiin hoitaan seuraavana iltana LTU kotona. Niin monta kertaan on lähdetty Littoisista kunnon tappio niskassa eikä nyt näytä ollenkaan hyvältä, kun myös Noora, Viitanen ja Salla ovat poissa kokoonpanosta. Yön aikana kuitenkin kehittyy suunnitelma, se jokin millä LTU lähtisi tappio niskassaan kotiin. Me lyömme heidät heidän omilla aseillaan.

Linja-auto rakennetaan uudestaan perustuksista asti. Tällä kertaan ei oppia haettu sen kauempaan kuin keltaisten omalta maaperältä. Joukkuen on eilisen Sauvo pelin jälkeen epäuskoinen, mutta kuuntelee tarkasti ohjeet ja alkaa ensimmäisistä minuuteista lähtien toteuttamaan orjallisesti pelitaktiikkaa. Se toimii! LTUn penkillä ollaan aluksi hiema ihmeissään ja lopulta kun Heidi laittaa pallon maaliin kulman jälkitilanteesta maaliin alkaa vastustajan penkillä näkyä pelon sekaisia ilmeitä





Ensimmäinen puoliaika tulee kohti loppu eikä LTU ole saanut mitään aikaiseksi. Minna on maalillaan vieläkin kylmillään. LTU yrittää selvästi kehittää jotain toiselle puoliajalle, mutta Leidien muuri kestää. Janita pääsee läpi vastahyökkäykseen, mutta ilmiömäinen maalivahti torjuu vedon kulmaksi. Viola pääsee vetämään kaukaan, mutta jälleen maalivahti saa vaivoin torjuttua vedon kulmaksi. Vastassa on selvästi itse Neuer eikä pallon tule menemään maaliin uudestaan.

Puoliajan loppua kohden valtava vyöry tulee kohti Leidien maalia ja jossain kohtaa pallon käy tolpassa ja Maija torjuu päällään toisen vedon. Tänään ei kelpaa edes tasuri. Eikä sellaista tulekkaan, sillä tuomari viheltää pelin loppuneeksi katsomo repeää liitoksistaan.

Sarjataulukko ja tämä peli kertoo siitä potentiaalista joka joukkueessa on! Tänään Soikalle saapuu PiPS, joten tulkaahan paikalle seuraamaan kuinka Aurinkokuniinkaan sanoin "Eteenpäin mennään" ;)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista