P20, P17 III H

PöKa - PaiHa FC Halikko YJ   1 - 6

Riihikosken urheilukenttä

Pöytyälle perjantaina PöKän kaatoon

Pöytyälle lähdettiin perjantaina. Pelaajia ei saatu paikalle kun sen verran että yksi vaihtopelaajakin löytyi. Pojat asennoitui tekemään paljon maaleja ja ehkä hieman yli latautuikin tilanteeseen. Pelaajat vaan yritti maaleja ja välillä puolustuskin unohtui. Jare kuitenkin vapautti tilanteen 17 pelatun minuutin jälkeen maalilla ja 34 minuutin jälkeen toisella maalilla. Vastustaja kuitenkin pääsi hieman ehkä helposti PaiHan puolustuksen ohi ja Martti torjui kahdesti mutta tilanne 2-1 oli tosi asia. Leuka rintaan PaiHan pojat ja nöyrästi pelaamaan omaa peliä. Martti pääsi tilastoihin myös maalilla kun vapaapotkusta hän onnistui. Rodi oli levollisin mielin kun tilanne oli 3-1.

Toisella puoli ajalla onnistuttiin vielä kolme kertaa maalin teossa. Rodilla oli jopa varaa sekoittaa pakkaa :) ja pakkipari Pena ja Veeti pääsi hyökkäämään. Maalin teossa toki tämä kaksi ei vielä onnistunut mutta yritystä ei kyllä puuttunut.

Keskiviikkona lähdetään Poriin kaatamaan Karhu-Futista.