P20, P17 III H

Karhu-Futis/MuSa YJ2 - PaiHa FC Halikko YJ   1 - 2

Itäpori nurmi

PaiHan pojat lähti Poriin ilman vaihtopelaajia

Poriin lähdettiin keskiviikkona melkein koulupenkiltä suoraan. Linja-auto kuljetuskin oli järjestetty. Tiesimme että vastustaja oli tehnyt kaikkensa, että voittaisivat meidät. Oli mekin kotiläksyt luettu.

Pelissä oli voimakas tunne lataus jopa valmentajallamme Rodilla, joka kertoi pojille ennen pelin alkua kopissa, kuinka hän on pelannut ensimmäisen ottelunsa Suomessa juuri tuolla samalla Karhu hallilla, jossa nyt pelaisimme ja nyt ympyrä sulkeutui ja hän viimeinen peli Suomessa oli nyt täällä. Pojat tiesivät, että Rodille riittäisi, että pelattaisi hyvin ja sillä tasolla, kun osataan. Tiedettiin myös, että nyt jos koskaan oli pelattava joukkueena eikä virheisiin ollut varaa. Hermotkin oli pidettävä kurissa, koska yhtään vaihtopelaajaa penkiltä ei löytynyt.

Paihan maaliin meni Mikko, joka kauden aikana on pelannut pääasiassa puolustajan paikkaa. Puolustukselle tuli paineita pitää Karhu-Futiksen hyökkääjät loitolla.

Varsinainen trilleri alkoi, kun Rodi jo kerran huusi puolustukseen, että kohta 34 tekee maalin, jos päästätte sen vapaaksi maalille.

5 minuutin jälkeen Rodin sanat olivat totta. Tilanne tappiollinen meille maalin verran.

Ensimmäinen puoli aika mentiin nousu suhdanteisesti PaiHalle. Merkintöjä ei enää tullut pöytäkirjaan tullut, johtuen siitä, ettei tuomarilla ollut kortteja mukana ja maalitkin jäivät viimeisteltyä vaille.

Me hallittiin mutta ei maalia ensimmäisellä puoliajalla ja tauolla Rodi loi uskoa poikiin, että maali vielä saadaan ja me osataan tämä.

Toinen puoliaika mentiin kovasti tasoitus maalia hakien ja muutaman kerran Porin pojatkin pääsivät kokeilemaan meidän Mikkoa maalissa, mutta nyt Mikko oli pallon edessä aina kuin kallio. Monesti meidän hyökkääjämme halusi olla itse ratkaisija ja ne usein päättyivät KarhuFutiksen pelaajien pallon riistoon.

55 pelatun minuutin jälkeen tasoitus maali on tosi asia, kun Eero pääsi laukomaan yläkulmaan ja Porin maalivahti oli yllätetty. Näin pelaa joukkue, toisille syötellen ja toisiin luottaen.

Tasatilanne ei meille kyllä riitä sen tosiasian edessä olimme. Toinen maali olisi saatava. Me hallitsimme peliä. Peliaika kului ja kahdeksan minuuttia ennen pelin loppua tuomari vihelsi vapaapotkun meille. Pallon taakse käveli Veeti, joka sai mukavan näköisen potkun laakana lentävä palloon kohti Porin Karhufutiksen maalia ja kukas kumma sieltä päällään tulee pallon lentoradalle? Brendan ”Pena” Doody kävi sitten pukkaamassa pallon maaliin! Tilanne 2-1. Miten hyvää tämä teki Penalle ja Rodille ja kahden hengen kannattajajoukolle, voitte vaan kuvitella. Rodin Pöytyän kokeilu tuotti tulosta pakkipari Pena ja Veeti tekivät hienon maalin! Voitte uskoa, että kahdeksan minuuttia on pitkä aika, kun odottaa että peli vihellettäisi lopun merkiksi ja Porissa se kesti hitusen pidempään mutta kun se viimein tuli PaiHa oli voittaja ja nousi hetkellisesti sarjan ykköseksi!

PaiHa kohtaa viimeisessä kotipelissä 25.9 klo 18.30 Turun Weikot, joka pitä sarjassa toiseksi viimeistä sijaa. Tämä peli pelataan jo ilman Rodia joka palaa alkuviikosta jo kotimaahansa Brasiliaan. Pidämme myös Liedolle peukkoja, että he pystyisivät voittamaan ToVen ja pitämään meidät sarja ykkösinä.