P20, P17 III H

PaiHa FC Halikko YJ - Lieto  3 - 1

Paimio KHT

LiePa vastassa Soikalla 2.9

Otteluun valmistautuminen oli koko joukkueella hyvää ja peliin latauduttiin suurella sydämellä. Keväällä Liedossa peli päättyi PaiHan 3-0 tappioon. Jokainen tiesi, että ottelu oli tärkeä, jos mielii sarjataulukon kärkisijoista taistella. Ennen peliä PaiHa oli sijailla 3 sarjataulukossa heti LiePan jälkeen.

Peli alkoi hyvin vauhdikkaasti ja kentän päästä päähän mentiin vuorotellen ja useimmiten vaarallisia tilanteita loi Liedon joukkue mutta, Martti oli maalillaan järkkymätön ja nappasi pallon toisensa jälkeen kopiksi.

Ensimmäistä puoli aika oli pelattu 40 minuuttia ja loppu vihellystä odotettiin. Kun Eero sai vielä kuin ihmeen kaupalla yllätettyä LiePan maalivahdin ja tauolle siirryttiin 1-0 johdossa. Liedon pelaajille kaksi varoitusta vielä loppuun. LiePa oli hieman ihmeissään tilanteessa, jossa he ovatkin häviöllä. Kertaakaan se ei ole ollut häviöllä syksyn kolmessa otteluissa ja kaksi niistä oli pelannut nolla pelillä. Tauolla Valmentaja Rodi muistutti PaiHan poikia, että moni asioita tehtiin jo hyvin mutta tarkkana pitää olla ja harjoituksissa sovituista asioista pidetään kiinni pelissä.

Toinen puoli aika PaiHan hallinnalla ja yhden maalin johto sytytti joukkueen ihan uuden loistoon. Vain 5 minuutin pelin jälkeen Eero onnistui toistamiseen maalin teossa ja tilanteesta ehti kulua ainoastaan minuutti, kun Jare taituroi Liedon maalin edessä LiePan puolustajat pyörryksiin ja tilanne olikin jo 3-0.oinen puoli aika PaiHan hallinnalla ja yhden maalin johto sytytti joukkueen ihan uuden laoiseen loistoon. Vain 5 minuutin pelin jälkeen Eero onnistui toistamiseen maalin teossa ja tilanteesta ehti kulua ainostaan minuutti kun Jare taituroi Liedon maalin edessä LiePan puolustajat pyörryksiin ja tilanne olikin jo 3-0. Martti olisi kyllä ansainnut nolla pelin mutta 55 minuutin kohdalla LiePa pääsi vetämään Martin yli ja vaikka hän kurkotti pallo lipesi sormien yläpuolelta maaliin. Tästä lietolaiset syttyivät uuteen taistelu intoon ja tilanteet olivat melko vaarallisen näköisiä. Tunteet kävi kuumina ja lietolaisten oli palattava kotiin ensimmäinen tappio taskussa.

PaiHan piti lähteä perjentaina Pöytyälle Pöka kaatamaan, mutta koska edustuksella on samaan aikaan peli Raisio on osa pelaajista ja maalivahti siellä.Tämä peli siirtyy myöhäsempään ajankohtaan. 11.9 Soikalla PaiHalla on huipputärkeä ottelu ToVe sarjajohtajaa vastaan. Nyt jos koskaan on kotiyleisön tuki joukkueelle tärkeää.