Jalkapallon miesten edustusjoukkue palaa treenikentälle torstaina
Julkaistu: 07.01.2020 00.00

Jalkapallon miesten edustusjoukkue palaa treenikentälle torstaina

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkue palaa harjoitusten pariin torstaina 9.1. Aikaisempina vuosina miesten edustusjoukkue on kauden päätyttyä pitänyt lähes kolme kuukautta taukoa. Nyt takana on kuitenkin jo lähes kahden kuukauden treenijakso marras- joulukuussa, jolloin joukkue treenasi yhdessä 3-4 kertaa viikossa. Joulutaukoa ehdittiin viettää kolme viikkoa.

"Loppuvuoden ylimääräinen treenijakso oli meille todella tärkeä monin tavoin. Olemme kunnianhimoisia ja haluamme parantaa joukkueen asemia sarjassa. Haluamme näyttää pelaajille, että tämä vaatii ammattimaisempaa lähestymistapaa treenaamiseen ja siihen miten treenaamme. Toivottavasti pystymme myös vaikuttamaan siihen, miten paikallinen jalkapalloväki näkee PaiHan." kertaa päävalmentaja Tom Powers ajatuksiaan.

"Marraskuussa alkaneen treenijakson aikana olemme halunneet opettaa pelaajille uutta pelitapaa ja ohjeistaa pelaajia heidän rooleistaan sekä vastuistaan pelikentällä. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi olemme harjoituksissa pääasissa pelanneet 11v11 pelejä. Kaikki haluavat pelata ja pelaamallahan oppii myös parhaiten uutta pelitapaa."

"On pakko myöntää, että viime vuoden lopun treenijakso oli meille odotettua suurempi menestys. Joukkueella on nyt hyvät lähtökohdat ennen seuraavan treenijakson alkua ja kaikilla on parempi käsitys uudesta pelitavasta. Olemme onnistuneet myös kasvattamaan joukkueen runkoa uusilla tulokkailla."

Tammikuussa vastuun treeneissä ottaa Tom Powersin mukana PaiHaan siirtynyt fysiikkavalmentaja Jon Brazier.

"Pre-season on ehdottomasti koko jalkapallonkauden tärkein jakso. Silloin voidaan joko luoda pohja onnistuneelle kaudelle tai pilata jo alkuun koko kausi. Onnistuneen ensimmäisen treenijakson jälkeen olemme mielestäni luoneet hyvän pohjan seuraavaan vaiheeseen. Kun palaamme treenikentälle alamme paremmin valmistella pelaajia otteluiden asettamiin vaatimuksiin. Haluan, että PaiHa on ensi kaudella kovimmin töitä tekevä joukkue ja pelaajat parhaassa kunnossa." kuvailee Brazier alkukauden treenisuunnitelmia.

"Jalkapallossa emme voi vaikuttaa kaikkeen, mutta ainakin voimme tehdä oikeita asioita oikealla hetkellä treenijaksolla. Jokainen osaa treenata kovaa niin, että pelaajat menevät rikki. Meidän tavoitteenamme on kuitenkin tehdä töitä todella kovaa, mutta fiksusti. Ennustan, että luvassa on todella hyvä kausi, koska jo näin varhaisessa vaiheessa joukkue on osoittanut halua tehdä täysillä töitä."

Ennen joulutaukoa Haka ehti pelata kaksi treenipeliä. Paimiossa pelattu kohtaaminen Kakkoseen noussutta PIF:n vastaan päättyi paimiolaisten 2-0 voittoon. Pari päivää ennen joulua Haka joutui taipumaan 2-3 tappioon FC Inter 2 vastaan Turussa.

Tammi-maaliskuulle Hakalla on tällä hetkellä sovittuna seitsemän harjoitusottelua

To 16.1 klo 20.00 VG-62 - PaiHa, Karvetti Naantali

Su 26.1 klo 18.15 Åbo IFK - PaiHa, Kupittaa5 Turku

Pe 14.2 klo 19.30 PaiHa - LiePa, KHT Soikka

Pe 21.2 klo 19.30 PaiHa - SC Wolves, KHT Soikka

Pe 28.2 klo 19.30 PaiHa - SalPa, KHT Soikka

Pe 6.3 klo 19.30 PaiHa - Wilpas, KHT Soikka

Pe 20.3 klo 19.30 PaiHa - FC Inter2, KHT SoikkaSeuran uusimmat