Hakan miehet aloittivat yhteiset Zoom-treenit
Julkaistu: 04.04.2020 00.00

Hakan miehet aloittivat yhteiset Zoom-treenit

Jalkapallon miesten edustusjoukkueen pelaajat ehtivät treenata kolme viikkoa omatoimisesti valmennustiimin antamien ohjeiden avulla, ennen avuksi otettiin Zoom-videopalaveriohjelma. Nyt takana on kahdet harjoitukset videon välityksellä ja hyvien kokemusten innoittamana päätettiin, että joukkue treenaa jatkossa kolmesti viikossa "yhdessä".

"Näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa yritämme kaikki tehdä parhaamme. Verkkoistunnot ovat olleet todella hyvä tapa sekä pitää kuntotasomme korkealla tasolla että pitää yllä erinomaista joukkuehenkeämme. Tietenkin jokainen meistä voi harjoitella yksin, mutta olemme jalkapallojoukkuetta. Mikään ei voi voittaa yhdessä oloa, vaikka toistaiseksi se on tehtävä verkossa omasta olohuoneesta käsin." kertoo joukkueen fysiikkavalmentaja Jon Brazier.

"Pelaajien ponnistus ja asenne näiden istuntojen aikana ovat olleet aivan loistavia kuten aina. Joukkueemme pelaajat tekevät minuun vaikutuksen kerta toisensa jälkeen työmoraalillaan ja halullaan koetella omia rajojaan. Tunnen, että olemme luoneet jotain erityistä tällä fantastisella ryhmällä."

Myös pelaajat ovat olleet tyytyväisiä yhteisiin treeneihin. "Videokotitreenit ovat olleet hauskaa vaihteluu yksin treenaamiseen ja on ollut kiva nähdä joukkuekavereita pitkästä aikaa." kertoo ensimmäistä kauttaan Hakassa pelaava Eetu Tuominen.

Kovana harjoittelijana tunnettu Fredrik Kuokkanen on ollut mukana treenikerroilla "Yhdessä tekeminen motivoi ja patistaa yrittämään parhaansa. Jonin reeneissä on kova tempo ja harjoitteet monipuolisia."


Seuran uusimmat