Edustusjoukkueen Goldson mukana myös Paimion Hakan junioritoiminnassa
Julkaistu: 15.07.2020 00.00

Edustusjoukkueen Goldson mukana myös Paimion Hakan junioritoiminnassa

Jalkapallon miesten edustusjoukkueeseen liittynyt englantilainen Mark Goldson toimii tällä kaudella myös seuran T07-09 joukkueen valmennuksen apuna. Ensimmäisessä sarjapelissään TPK:ta vastaan komean maalin iskenyt Goldson on tehnyt positiivisen vaikutuksen edustusjoukkueen kannattajien lisäksi myös valmentamiinsa tyttöihin.

T07-09-joukkueen päävalmentajana toimiva Rami Ihalin on ollut tyytyväinen uuteen apuvalmentajaan, "Mark on tuonut uutta inspiraatiota joukkueen tekemiseen, esikuvan pelaajille ja tietysti oman ammattimaisen näkemyksensä valmennukseen. Tämä on hieno mahdollisuus pelaajille futiksen ohessa treenata englannin kieltä."

Ihalinin mukaan myös pelaajat ovat olleet innoissaan Markin tulosta joukkueen toimintaan mukaan. "Treenit on sujunut hienosti Markin kanssa. Sovimme yhdessä treenien teeman ja molemmat tuovat jotain omaa aiheeseen. Todella pienillä viilauksilla olemme saaneet sovitettua treenit yhteen. Tämä on ollut hieno mahdollisuus sekä joukkueelle että koko seuralle."

Goldson on innoissaan mukana tyttöjen valmennusryhmässä ja vain parin viikon jälkeen valmennuksen taso on tehnyt hän vaikutuksen "Valmentaminen on minulle melko uusi haaste. Olen kiitollinen seuralle, joka on antanut minulle mahdollisuuden osallistua toimintaan. Opin uutta jokaisella treenikerralla ja on hienoa, että voin jakaa Englannista saamiani oppeja valmentajien kanssa."

Kesäkuussa Suomeen saapunut Goldson on viihtynyt sekä edustusjoukkueen että valmentamansa juniorijoukkueen mukana. "Toistaiseksi olen nauttinut jokaisesta minuutista seurassa, kentällä ja kentän ulkopuolella. Kaikki ovat saaneet minut tuntemaan oloni tervetulleeksi, mikä on auttanut minua asettumaan odotettua nopeammin. Edustusjoukkue on todella lahjakas, joten uskon että luvassa on menestykäs kausi."

Mark Goldson vieraili Paimiossa helmikuussa kahden muun englantilaisen pelaajan kanssa ja he olivat mukana Piffeniä sekä SalPaa vastaan pelatuissa treeniotteluissa.

"Goldie teki meihin vaikutuksen talvella. Mutta nyt kun hän on treenannut kanssamme, voin nähdä arvon, jonka hän tuo joukkueeseemme. Hänellä on tahtoa sekä päättäväisyyttä ja pelikentällä hän kommunikoi hyvin kuten englantilaiselta pelaajalta voi odottaa." kuvailee päävalmentaja Tom Powers uutta pelaajaa "Hän odottaa joukkuetoveriensa suoriutuvan hyvin, mikä vain kannustaa muita parempiin suorituksiin. Hän on vahva ja teknisesti hyvä pallon kanssa. Olen varma, että Goldie aiheuttaa vastustajillemme ongelmia."

Seuran uusimmat