Torstaina PaiHa saa vieraakseen Turun sinimustan
Julkaistu: 22.07.2020 00.00

Torstaina PaiHa saa vieraakseen Turun sinimustan

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkueen seuraava kotiottelu pelataan torstaina 23.7 klo 19.00. Vieraaksi saapuu FC Inter2 Turusta. Yhden ottelun vähemmän pelannut vastustaja on nappasi voiton edellisestä pelistään TPS U23 vastaan, mutta sarjan avausottelussa ÅIFK:ta vastaan tuli tappio.

Paimiolaiset kohtasivat FC Interin reservijoukkueen kaksi kertaa ennen sarjakauden alkua. Joulukuussa turkulaiset olivat vahvempia lukemin 3-2. Juhannusviikolla tuloksena oli 1-1 tasapeli.

Hakassa on tällä kaudella useampikin Turun sinimustia aiemmin edustanut pelaaja. Yksi heistä on kesän alussa Hakaan siirtynyt Mika Scoarnec. Viime talvena suomalais-ranskalainen puolustaja pelasi Tsekeissä edustaen FK Jindichruv Hradecia.

"Odotan innolla vanhan joukkueeni kohtaamista. Huomenna toisensa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka molemmat pelaavat todella hyvää jalkapalloa. Kummallakin joukkueella on riveissään erittäin laadukkaita pelaajia." Scoarnec summaa.

Haka-puolustaja tuntee vastustajan hyvin "FC Inter2 koostuu pääasiassa 2000-2003-syntyneistä pelaajista ja ryhmää on höystetty muutamalla kokeneemmalla pelaajalla. He pelaavat kaunista jalkapalloa ja ovat erittäin taktinen ryhmä. Muutamalla pelaajista on sopimus Veikkausliiga-joukkueen kanssa ja he treenaavat edustuksen mukana."

Edellisestä Wilpas-pelistä Scoarnec oli sivussa loukkaantumisen takia "Toivon, että kannattajat pysyvät joukkueen takana viime viikon tappiosta huolimatta. Torstaina tarjolla on viihdyttävää jalkapalloa."Paimion Haka - FC Inter2 / To 23.7 klo 19.00 / KHT Soikka

Otteluisäntänä toimii Autoliike Pertti Kuokkanen

Seuran uusimmat