Torstaina PaiHa kohtaa TPS U23:n Turussa
Julkaistu: 09.09.2020 00.00

Torstaina PaiHa kohtaa TPS U23:n Turussa

Torstaina 10.9 klo 18.30 Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkue matkaa Turun Yläkentälle. Paimiolaisia isännöi Turun Palloseuran reservijoukkue TPS U23. Mustavalkoinen nousijajoukkue on onnistunut nappaamaan muutamia voittoja, mutta viiden tappion myötä joukkue on vajonnut putoamistaisteluun. Haka on onnistunut heikon alkusarjan jälkeen nappaamaan kolme tärkeää voittoa ja on kivunnut tasaisessa sarjataulukossa ylempään keskikastiin.

Tällä kaudella Hakassa on nähty runsaasti pelaajia, jotka ovat aiemmin edustaneet perinteistä turkulaisseuraa. Moni pelaajista liittyi ryhmään mukaan päävalmentaja Tom Powersin kanssa viime vuoden marraskuussa ja tämän vuoden keväällä. Erinomaisia otteita laitapuolustajana esittänyt 20-vuotias Teemu Salonen siirtyi PaiHaan kuitenkin vasta toukokuussa.

"Olin todella tyytyväinen viime kauteeni TPS:ssä Tom Powersin alaisuudessa. Pidin todella paljon meidän pelitavastamme ja ryhmästämme. "Tompan" lähdettyä PaiHaan kuviot menivät vähän sekaisin, tuli uusi valmentaja ja paljon uusia nuoria pelaajia. Koin itselleni parhaaksi lähtee valmentajien ja ystävien perässä PaiHaan, kun kuulin että siellä on tosi hyvä ja sitoutunu porukka." kertoo Salonen miten päätti siirtyä Hakaan pelaamaan.

Salonen uskoo, että torstaina Turun Yläkentällä nähdään tiukka Kolmosen kamppailu "Luulen, että TPS tulee pelaamaan tosi kovaa heti alusta asti. Heillä ei ole putoamiskamppailussa varaa hävitä. TPS on usein todella organisoitu vastustaja kentällä ja tietää mitä tekee. Tämän kauden osalta peli ei ole kuitenkaan lähtenyt käyntiin."

Molemmilla joukkueilla on pelissä paljon panosta, mutta Salonen luottaa voiton matkaavan Paimioon "Odotan tasaista vääntöä. Jokaisen meidän äijän täytyy antaa kaikkensa. Uskon, että tämä on meidän peli. Teemme alkuun pari nopeeta maalia; ne ovat aina olleet TPS:lle myrkkyä."


TPS U23 - PaiHa

To 10.9 klo 18.30

Yläkenttä, Turku

Seuran uusimmat