PaiHa PaiHa - P-Iirot 2  3 - 0

Soikka TN

Otteluraportti PaiHa - Pallo-Iirot2 19.6.2021

PaiHan miesten edustus avasi kautensa voitokkaasti! PaiHa - Pallo-Iirot2 3-0

Pitkän odotuksen jälkeen jalkapallokausi saatii käyntiin. Talven aikana uudistuneen Paimion Hakan jalkapallon miesten edustuksen lauantaisessa sarjakauden avauksessa kentällä nähtiin yhteensä 10 Paimion Hakan junioreissa jalkapalloharrastuksen aloittanutta pelaajaa. Heistä luonnollisesti nimekkäimpänä seuran kaikkien aikojen kasvatti ja kolmesti Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi valittu ex-Huuhkaja Mika Ojala, joka palasi kasvattajaseuraansa syksyllä 2020 valmentajan roolissa ja nyt myös pelaajana.

Itse lauantain ottelu pelattiin erittäin kuumissa olosuhteissa lähes päivän kuumimpaan aikaan. Rauman Pallo-Iirojen reservijoukkue oli liikkeellä niin ikään nuorella ja paikallisella ryhmällä. PaiHa otti pienen tunnustelun jälkeen pelin haltuun heti alussa ja tilanne oli 10 minuutin jälkeen jo 2-0 kun vasta 15-vuotias Veeti Laine viimeisteli ensin neljän minuutin pelin jälkeen Mika Ojalan syötöstä tolpan kautta etukulmaan ensimmäisen osumansa. 2-0 osuma syntyi Leevi Sahlströmin hienosta esityöstä ja Laine niittasi pallon varmasti takakulmaan.

Tiukan kotijoukkueen alun jälkeen vieraat pääsivät hieman pelin juonesta kiinni, mutta PaiHan puolustusnelikko Kuokkanen, Määttänen, Murto ja Saaristo pitivät vastustajan aisoissa, lopusta vastasi erittäin varman pelin maalinsuulla pelannut Otto Viitakangas.

32 minuutin pelin jälkeen kerran Ojala harhautti vastustajat jälleen kerran rankkarialueella ja vapautti Leevi Sahlströmmin maalintekoon takatolpalta. Pallo löysi tiensä varmasti etuyläkulmaan, ohi vahvan ottelun pelanneen raumalaisten maalivahdin Jesper Pietilän.

Keli oli erittäin raskas ja yli 200-päinen yleisö aisti varmasti pelaajien uupumuksen keskellä hellettä. Haka pääsi rakentamaan vielä useamman maalipaikan, mutta lisämaalit säästeltiin tuleviin koitoksiin.

PaiHan päävalmentaja Petar Obradovic oli tyytyväinen omiensa esitykseen: ”Keskikentän kolmikko Ojala-Koivunen-Maunu toimi hyvin ja pystyi rakentamaan paljon maalipaikkoja. Saimme pakotettua vastustajan heittämään pitkää palloa ja Fredun johtama puolustus hoiti vastustajan tilanteet hienosti pois, lisäksi nuoret ensikertalaiset onnistuivat hienosti” Lisäksi ”Obra” kiitteli ottelun runsaslukuista yleisöä!

Hakan kausi jatkuu heti juhannuksen jälkeen Pargas IF:n kakkosjoukkuetta vastaan maanantaina 28.6. Paraisilla.

(3-0)
32'MaaliSahlström Leevi