PaiHan edustuksen harjoituskauden 2021 kapteeniston esittely
Julkaistu: 15.03.2021 12.05

PaiHan edustuksen harjoituskauden 2021 kapteeniston esittely

Elämme haastavia aikoja. COVID19-tilanteen suosituksista ja rajoituksista johtuen toiminnan käynnistyminen on lykkääntynyt, mutta toivottavasti pian päästään treenikentille! Tulemme esittelemään tulevina viikkoina kauden 2021 miesten edustusjoukkueen pelaajia ja taustahenkilöitä. Harjoituskauden ajan kapteeniston virkaa hoitavat Mika ”MÓ” Ojala, Fredrik ”Fredu” Kuokkanen ja Lauri ”Late” Kinnunen. Vaikka nämä miehet eivät suurempia esittelyjä kaipaakaan, niin kerrotaanpa silti muutamalla sanalla pre-seasonin kapteenistosta!

MIKA "MO" OJALA #17, kummiyritys HOTMIX Oy

Jarmo Silvanderin valmentaman PaiHan 1987-syntyneiden joukkueen riveissä jalkapalloharrastuksen aloittanut Mika Ojala teki useiden yhteistyökumppaneiden mahdollistamana paluun kasvattajaseuransa juniorivalmennuksen pariin 1.1.2021 alkaen. Mika on luvannut liittyä myös Paimion Hakan miesten edustusjoukkueen pelaajaryhmään kaudeksi 2021. Mikan huikealta meriittilistalta löytyy lähes 300 veikkausliigaottelun lisäksi FC Interin paidassa voitettuna suomenmestaruus, kaksi Suomen Cupin voittoa, liigacupin voitto, sekä kolmesti valinta Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Veikkausliigassa Mika teki tuhojaan voittaen liigan tehotilaston vuosina 2011 (16 maalia ja 19 maalisyöttöä) ja 2012 (16 maalia ja 19 syöttöä). Maaotteluedustuksia ammattilaisuran aikana kertyi 8 kappaletta. Mika Ojalan futiskoulun perustamisvuonna 2013 Mika pelasi Ruotsin pääsarjaa BK Häckenin paidassa ja vuosina 2015-2017 Ojala edusti Saksan 3. Ligassa pelaavaa VfR Aaleniia.

Mika tuo joukkueeseen mukanaan ennen kaikkea esimerkkiä, kokemusta, taktista näkemystä, takuuvarmoja tehoja ja juonikkuutta, mutta lisäksi hän tulee olemaan tärkeässä roolissa nuorten pelaajien mentoroinnissa suurempaan vastuuseen ja rooliin. Suuri kiitos yhteistyökumppaneille, että olette mahdollistaneet Mikan paluun kasvattajaseuraan, ensisijaisesti juniorivalmennuksen, mutta myös pelillisen comebackin mahdollistamisen muodossa! Mikan paluun seuran junioritoimintaan ovat mahdollistaneet Paimion lämpökeskus oy, Kaarjoki oy, Puutyöliike Jari Tranberg, Laamo oy, Kunnallislehti, Aicando oy, Pema oy ja JM painopiste oy. Lisäksi mukana on myös useita yhteistyökumppaneita, jotka haluavat pysyä nimettömänä, iso kiitos teille myös!

FREDRIK "FREDU" KUOKKANEN #24, kummiyritys NESTE K Paimio

Kuva: Rainer Lönnbäck

Fredu aloitti Mikan tavoin futiksen PaiHan junioreissa, mutta lähti hakemaan lisää futisoppeja Salon Palloilijoiden junioreista, josta hän palasi seuraan ja suoraan edustuksen riveihin vuonna 2013. Vasta 24 vuoden iästä huolimatta alkava kausi on Fredulle jo 9. PaiHan edustuksessa ja virallisia otteluita PaiHan paidassa on kertynyt jo huikeat 163. Nähtäväksi jää rikkoontuuko legendaarinen kahdensadan PaiHa-ottelun rajapyykki jo ennen 25-vuotis synttäreitä! Fredu on PaiHa-hengen ja seuratyön ruumiillistuma. Hän on aina mukana auttamassa muita ja tekemässä talkootyötä yhteisen hyvän eteen. Tulevalla kaudella Fredun pelillinen rooli on selkeä, hän johtaa PaiHan puolustusta itseoikeutetusti. Kapteenistossa joukkueen kuntoihme on loistava roolimalli jokaiselle itseään nuoremmalle ja myös vanhemmalle pelaajalle. Fredu tulee johtamaan joukkoa erityisesti omalla esimerkillään! Fredun kummiyrityksenä toimii NESTE K Paimio, iso kiitos tuestanne!

LAURI "LAILA, LATE, LARRY, WATERBOY, UNTONTIEN BALOTELLI" KINNUNEN, kummiyritys Panda-Turva Oy

Kuva: Rainer Lönnbäck

Kukaan ei oikein tiedä, että mistä "muutamilla" lisänimillä siunattu ikinuori Lauri Kinnunen PaiHaan aikanaan tuli, mutta niin vain hän liittyi Paihan edustukseen keväällä 2013. Late muodosti timanttisen vahvan hyökkäyskolmikon Pekka Kytösahon ja Iiro Sarparannan kanssa vuosien ajan, kun PaiHa nousi kahdessa kaudessa vitosdivarista kolmoseen. Seuran edustuksen paidassa maaleja on syntynyt virallisissa otteluissa lähemmäksi 70 ja sama tahti on jatkunut myös PaiHan ikämiehissä. Late on edelleen hyvin vikkelä sähköjänis ja viimeistelytaito ei ole kadonnut, vaikka välillä hiuksista pitääkin käydä värjäämässä harmaat sivut piiloon.

Monitoimimies Late on toiminut PaiHassa aiemmin muun muassa kaikkien aikojen ensimmäisen Mika Ojalan futiskoulun rehtorina. Lisäksi hän on valmentanut PaiHan P2002-joukkuetta, jonka pelaajia tullaan näkemään myös tämän kauden edustusjoukkueessa. Laten rooli joukkueessa ja kapteenistossa on tärkeä, niin pelillisesti, kuin myös henkisellä puolella. Late tuo joukkueeseen valtavan kokemuksen lisäksi ison ripauksen intohimoa, johtajuutta ja myös tarvittavaa "elämää" ja huumoria pukukopin puolelle. Laurin kummiyrityksenä toimii JM Painopiste oy, kiitos kannatuksesta!

Lisää kauden 2021 joukkueen esittelyä tulossa lähiaikoina!