Miehet Edustus, Kolmonen

PaiHa PaiHa - Peimari UTD

Paimio KHT

Paikalliskamppailu keräsi katsomon täyteen

Torstaina 25.4 pelattu paikalliskamppailu Paimion Haka - Peimari United päättyi jännittävien vaiheiden kautta maalittomaan 0-0 tasapeliin! Ottelu keräsi komeasti Paimion Urheilupuistoon 503 katsojaa!

Yleisö oli erityisen riemastunut, kun joukkueen pitkäaikainen kapteeni Miikka Länsimies esiintyi kahden vuoden tauon jälkeen kotiyleisön edessä PaiHan edustuksen riveissä. Useamman kuukauden tauon jälkeen myös Samuli Nurmio saapui vahvistamaan Hakan puolustusta.

"Puolustuksemme toimi tänään todella tehokkaasti ja erikoistilanteissa nähtiin kovaa taistelua molemmissa päissä." kuvailee Hakan päävalmentaja Rodrigo Martins Vaz "Parannettavaakin löytyi kuitenkin paljon. Meidän pitää parantaa pelaamistamme riistojen jälkeen. Lisäksi syötöt olivat vähän hukassa, eikä pelinrakentelu toiminut keskikentällä.

"Vierasjoukkue keskittyi pelissään viljelemään pitkää palloa ja pyrki näillä vastaiskuilla yllättämään meidät." kertoo Rodrigo, mutta pitää maaliton tasapeliä oikeutettuna tuloksena kohtaamisesta "Meillä oli muutamia hyviä maalipaikkoja."

Laajempi raportti ottelusta kannattaa lukea Länsi-Suomen piirin nettisivuilta, jossa oli hyvin kuvailta ottelun tapahtumat! https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/paimi...

Seuraavaksi Haka matkaa Saloon Wilppaan vieraaksi perjantaina 3.5 klo 19.00!