Esittely
Ottelutilastot
TOVE - Haka PaiHa
2019 - Miehet Edustus - Kolmonen
Klo 16:00 Pori Urheilukeskus TN
19
Tou

Haka jäi pisteittä Porissa


Lähes kuukauden pituisen vieraspeliputken päätteeksi Paimion Hakan miehet matkasivat sunnuntaina Poriin kohtaamaan Toejoen Veikot. Helteisellä Urheilukeskuksen tekonurmella Hakaa vaivasi tehottomuus maalipaikoilla ja kotijoukkue nappasi voiton lukemin 2-0.

Paimiolaiset olivat saaneet Poriin mukaan lähes täyden kokoonpanon. Kaksi pelaajaa, Justus Peltoluhta sekä Ville Valtamo, esiintyivät tällä kaudella ensimmäistä kertaa Hakan kokoonpanossa. Ennakkoon oli tiedossa, että peli tulisi olemaan raskas, kun lämpömittari oli äkkiä noussut hellelukemiin.

Pelin alku oli selvästi molemmilta joukkueilta tunnusteleva. Ottelun ensimmäinen kymmenminuuttinen oli PaiHalle selvästi vaikea pitkän bussimatkan jälkeen ja helpotkin syötöt pomppivat jalassa.

Ensimmäisellä puoliajalla Haka pääsi maalipaikoille, kun palloa pelattiin toista kertaa Haka-paitaa kantaneelle Jussi Luotoselle. Vastustajan maalivahti torjui kuitenkin varmasti kaikki vierasjoukkueen vaarallisemmatkin yritykset. Luotonen sai myös jaettua palloa brasialais hyökkääjä Dionasille, jolla oli kuitenkin ongelmia viimeistelyn kanssa.

Pelin hallinta oli ensimmäisellä jaksolla selvästi paimiolaisilla, mutta kotijoukkue TOVE pääsi johtoon vieraiden omaa virhettä seuranneesta erikoistilanteesta. Toppari Miikka Länsimies purki vahingossa vastustajan keskityksen suoraan maalissa pelanneelle Martti Vanhatalolle, joka otti pallon käteen. Tästä tuomittiin epäsuora vapaapotku aivan maalin edestä, ja kotijoukkue iski pallon tarkasti maaliin.

Hakalle tarjoutui paikkoja tasoitukseen vielä ennen taukovihellystä, mutta vastustajan puolustus pelasi todella uhrautuvasti ja sai pidetty oman päänsä puhtaana.

Toisella puolikkaalla Haka vaihtoi kentältä Ermal Brahimin sekä Mazhar Khasrawin ja kentälle tulivat Leo Lehto ja Justus Peltoluhta. Samaan aikaan kotijoukkue TOVE asetti ”bussin” omalle puolustusalueelleen ja siirtyi suojelemaan johtoaan.

PaiHa sai lisättyä keskikentälle ja hyökkäykseen terävyyttä. Samaan aikaa porilaiset keskittyivät puolustamaan ja hakemaan lisämaaleja nopeista vastahyökkäyksistä.

Haka sai monta kertaa pallon lupaavasti vastustajan maalille, mutta vedot jäivät aina kotijoukkueen maalivahdin näppeihin tai menivät vähän ohi.

Viimeisille minuuteille asti vierasjoukkue nosti hyökkäystä ja pelasi palloa nopeille laitalinkeille. Samalla kotijoukkueelle aukesi lisää tilaa ja ottelu ratkesi lopullisesti, kun TOVE pääsi iskemään 2-0 maalin vastaiskusta. Vain muutama minuutti tämän jälkeen tuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

Seuraavaksi Haka kohtaa kotikentällään Raisio Futiksen torstaina 23.5 klo 19.00. Viime kaudella joukkueiden molemmat kohtaamiset Nelosessa päättyivät tasapeliin ja tällä kaudella kummallakin joukkueella on ollut Kolmosen alussa pieniä käynnistymisvaikeuksia.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 0
(1-0)
PaiHa
22' Maali Kirvesmäki Sami

92' Maali Siren Samuel
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat