Tällä sivulla julkaistaan Paimion Hakan ajantasaisimmat koronaohjeistukset.

Päivitetty 28. huhtikuuta 2021 kello 20.30.

Paimion Hakan koronaohjeistus


Paimion Hakan jäsenet saavat harjoitella ulkotiloissa. Aikuisten ryhmien tulee noudattaa tosiasiallisia turvavälejä. 2001- ja myöhemmin syntyneet voivat harjoitella myös yksityisissä sisätiloissa.

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on ottanut torstaina 4. maaliskuuta 2021 käyttöön tartuntatautilain pykälät 58 d, 58 g ja 58 sivun lopussa olevin tavoin.

Paimion kaupungin ohjeistus

Ulkoharrastusliikunnan vapauttamiseen liittyen pandemiatyöryhmä päätti, että esimerkiksi urheilupuiston pukuhuoneita ei vielä avata.

Paimion Hakan toimintatapa

Paimion Hakan jäsenet saavat palata harjoituksiin, jotka järjestetään ulkotiloissa. Ulkotiloissa pitää varmistaa, ettei samassa rajatussa tilassa ole 50 henkilöä enempää kaikki harjoitusryhmät mukaan lukien. Soikka on kokonaisuudessaan yksi rajattu alue, eikä siihen tule tehdä keinotekoisia rajoja. Harjoittelu on sallittua ainoastaan oman ryhmän kesken.

Kaikki kunnallisissa sisätiloissa tapahtuva harjoittelu on keskeytyksissä toistaiseksi.

Yksityisiä tiloja voidaan kuitenkin käyttää vuonna 2001-syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan.

Kaikki aikuisten harrastusmuodot tulee toteuttaa siten, ettei lähikontakteja synny, eikä peli- tai otteluharjoituksia järjestetä.