Mika Ojala Futiskoulu 3-6.6.2019
5.4.2019 14:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futiskoulu urheilupuistossa 3.-6.6.2019

Nyt on mahtava tilaisuus saada lisätreeniä sekä mielekästä tekemistä kesäksi pikkufutaajalle! Tämä tapahtuma on tarkoitettu ihan kaikille 2005 - 2012 syntyneille tytöille ja pojille.

Paimion Hakan kaikkien aikojen parhaiten menestynyt kasvatti Mika Ojala nousi Veikkausliigan eliittiin Turun Interin paidassa. 13-vuotiaana Paimion Hakasta Turun Interiin siirtynyt Ojala pelasi Veikkausliigassa seitsemän kautta tehden upeat 53 maalia. FC Inter Turun paidassa Mika on saavuttanut Veikkausliigassa kultaa ja hopeaa, Suomen Cupin voiton, sekä Liiga Cupin voiton. Kausilla 2011 ja 2012 Ojala voitti kaksi kertaa peräkkäin Veikkausliigan tehopörssin. Maaleja ja maaliin johtaneita syöttöjä kertyi kahden kauden aikana 60 pelatussa Veikkausliigaottelussa yhteensä huikeat 65 kappaletta.Ojala on pelannut myös Suomen eri maajoukkueissa. Ulkomailla Ojala on pelannut Ruotsin pääsarjassa BK Häckenin paidassa sekä Saksan 3.Liigassa pelaavaa Vfr Aalenissa. Tällä hetkellä Ojala pelaa Veikkausliigassa FC Interissä.

Mika Ojalan Futiskoulu järjestetään noudattaen Palloliiton yleistä ohjeistusta jalkapallokouluista. Futiskoulu tulee sisältämään pelaamisen lisäksi erilaisia kisailuja, tehtäväratoja, perustaitojen harjoittelua ja pallonhallintaa sekä erilaisia sovellettuja pelejä. Toiminnassa pyritään ennen kaikkea korkeaan laatuun. Koulun tavoitteena on tarjota laadukasta ja mukavaa toimintaa jalkapallon parissa.

Mika Ojalan Futiskoulun ohjaajina toimivat Paimion Hakan jalkapallon miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi eri ikäluokkien valmentajat ja pelaajat sekä kolme kertaa jalkapallon suomenmestaruuden voittanut Paimion Hakan valmennuspäällikkö Rodrigo Martins Vaz. Futiskoulu on tarkoitettu 2005 - 2012 syntyneille tytöille ja pojille.Ohjaajia, sekä muissa vapaaehtoistehtävissä työskenteleviä tulee tapahtumassa olemaan noin 20-30 henkilöä.

Futiskoulun hinta:

  • Paimion Hakan jäsen: 60€ (Haka Tuki ry:n tuki)
  • Ei-jäsen: 80€
  • Osallistumismaksu laskutetaan toukokuussa ilmoittautumisen päätyttyä

Futiskoulu tapahtuu Paimion urheilupuistossa 3.-6.6.2019 päivittäin klo 10:00-14:00

Futiskoulun osallistumismaksuun sisältyy pelaamisen lisäksi

  • Erilaisia kisailuja, tehtäväratoja, sovellettuja pelejä, perustaitojen harjoittelua ja pallonhallintaa
  • Päivittäinen lounas
  • Harjoituspaita

Futiskouluun osallistujalla on oltava voimassa oleva pelaajavakuutus tai vastaava vakuutus

Lisätietoja
Tarkempi futiskouluinfo lähetetään huoltajille ilmoittautumisen päätyttyä.

Tarkempia lisätietoja tarvittaessa antaa:
Hakan toiminnanjohtaja
Kalle Partanen , +358 456450545 , toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat