Mofk aloitti futiskesän
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

Mofk aloitti futiskesän

Mika Ojalan futiskoulu aloitti paimiolaisten futiskesän. Jo seitsämättä kertaa pidetty MOfk keräsikin ennätysmäisen 65 osallistujan joukon kesän ensimmäiselle lomaviikolle Paimion urheilupuistoon.

Koulun rehtori Rodrigo Vaz olikin suunnitellut nelipäiväiseen kouluun mielenkiintoisen ja haastavan ohjelman 2005- 2011 syntyneille futaajille. Ohjelmassa oli taito- ja fysiikkaharjoitusten lomassa paljon ketteryys ja nopeusharjoitteita pelejä ja leikkejä unohtamatta. Pelit ovat parasta ja varsinkin kun sai pelata isompien kanssa oli myös leiriin osallistuneen Oliverin mielipide leirin parhaista hetkistä. Ja tietenkin Mika Ojalan vierailu torstai aamuna jäi Oliverin mieleen huippuhetkenä.

Hakan leiri järjestetään vapaaehtoisvoimin ja leirillä isona apuna olikin naisten edustusjoukkue sekä miesten joukkueen brassipelaajat. Apuohjaajina toimivat myös Hakan kesätyöntekijät. Olemme saaneet paikalliselta pankilta "kesäduuni"-tukea jo monena vuotena, ja näin mahdollistaneet nuorten ensimmäisen kesätyöpaikan kertoo Tero Lahti jalkapallojaostosta. Tänä vuonna kesäduuniin on iloksemme osallistunut muitakin yrityksiä ja olemme voineet jatkaa näiden kesätyöntejöiden kautta nappulaliiga harjoituksissa keväällä ja syksyllä jatkaa Lahti.


Kuva: Jan Sundman