Nelosen maalikuningas palaa Hakaan syyskaudeksi
Julkaistu: 16.07.2019 00.00

Nelosen maalikuningas palaa Hakaan syyskaudeksi

Viime vuonna Nelosessa Paimion Hakaa edustanut Felipe Ribeiro palaa Suomeen ja Paimioon. Kaudella 2018 Felipe teki sarjaporrasta alempana 35 maalia ja voitto koko sarjan maalikuninkuuden selvästi. Brasilialaiskärki oli joukkueessa tärkeässä roolissa, kun Haka pelasi tappioitta koko viime kauden ja varmisti lohkovoitolla sarjanousun Kolmoseen.

"Felipe on puhdas maalintekijä, jollaista joukkueemme jäi kevätkierroksella kaipaamaan. Toivomme, että hän tuo joukkueen yläkertaan lisää nopeutta, harhautuksia ja laukauksia." kommentoi tyytyväinen päävalmentaja Rodrigo.

"Syyskierrokselle joukkue tarvitsee maalintekijän ja uskomme viimekauden maalikuninkaan niitä tekevän myös Kolmosessa. Toivomme, että Felipen positiivisuus ja taistelutahto tarttuu koko joukkueeseen. Lisäksi uskomme hänen olevan hyvä malli nuoremmille brasiliaispelaajillemme." mietiskelee miesten edustusjoukkueen manageri Tero Rauhanen "Moni kannattajamme ja seuran junioripelaaja on toivonut näkevänsä vielä Felipen Hakan väreissä, joten olemme tyytyväisiä saadessamme hänet taas joukkueen riveihin."

Seuran uusimmat