Miesten edustusjoukkueen valmennuksessa muutoksia
Julkaistu: 27.08.2019 00.00

Miesten edustusjoukkueen valmennuksessa muutoksia

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkue ja päävalmentaja Rodrigo Martins Vazin purkavat yhteisymmärryksessä keskinäisen sopimuksensa. Rodrigo toimii edelleen Paimion Hakan valmennuspäällikkönä.

Miesten edustusjoukkue pelasi erinomaisen kauden 2018 Nelosessa ilman tappioita. Joukkueen päävalmentajana toimi Teemu Taskinen ja Taskisen mentorina Hakan valmennuspäällikkö Rodrigo. Voittoon ja sarjanousuun päättyneen kauden jälkeen Rodrigo nimitettiin joukkueen päävalmentajaksi ja Taskinen otti ohjattavakseen 2. divisioonaa pelaavan naisten edustusjoukkueen.

Kaudella 2019 joukkueen riveihin on liittynyt runsaasti uusia pelaajia ja seuran omia kasvatteja on nostettu mukaan rinkiin. Ajoittaisista positiivisista esityksistä huolimatta joukkue on jämähtänyt Kolmosen sarjataulukossa erittäin tasaiseen häntäpäähän.

"Joukkue on kehittynyt Rodrigon valmennuksessa ja monen vuoden tauon jälkeen on ollut mahtavaa nähdä omia kasvatteja miesten peleissä." kommentoi miesten edustusjoukkueen manageri Tero Rauhanen "Meillä on vielä sarjapaikka omissa käsissä. Päätös ei ollut helppo, mutta lähdemme nyt etsimään keinoja tulosten parantamiseksi."

Vielä ennen lauantaina 31.8 Toejoen Veikkoja vastaan pelattavaa kotiottelua joukkue tiedottaa loppukauden valmennus- ja vastuutehtävien jaosta.

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkue haluaa kiittää "Rodia" ja toivottaa onnea jatkoon muiden haasteiden parissa!

Seuran uusimmat