TUTO isännöi Suomen Cupin ottelua Paimiossa
30.8.2019 20:27 Uutiset / Miehet Edustus

Waltteri Saaristo perjantaina 6.9 Paimiossa

TUTO Hockey aloittaa Suomen Cup urakkansa perjantaina kun vastaan asettuu Heinolan Peliitat kello 18:30 alkavassa Suomen Cupin ottelussa Paimion OP-Areenalla.

TUTO järjestää ottelun yhdessä Paimion Hakan kanssa. Tarkoituksena on jalkauttaa vauhdikas ja viihdyttävä Mestis-kiekko myös paimiolaisten nautittavaksi. Seurojen välisellä yhteistyöllä pyritään siihen, että ottelutapahtuma olisi onnistunut. Onnistunut tapahtuma toisi taloudellisen hyödyn ottelutapahtuman järjestäjänä toimivalle Paimion Hakalle. TUTO Hockey pääsee puolestaan näyttämään Mestis-kiekon parhaat puolet sekä pelaamaan aavistuksen verran isomman yleisön eteen.

TUTO Hockeyn ottelutapahtumavastaava Janne Ollila on tyytyväinen, kun TUTO pääsee pelaamaan Paimiossa Suomen Cupia.

-Olemme tehneet kesän ajan tiivistä yhteistyötä Hakan kanssa tapahtuman järjestämiseksi. Meille tämä on pitkän suunnittelun tulos. Olemme jo vuosia puhuneet, että harjoitusottelut pitäisi viedä naapurikuntiin, jossa Suomen Cupin ja harjoitusotteluiden vetovoima on hieman korkeampi. Lisäksi hallit ovat pienempiä kuin meidän kotoinen Marli Areena, joten näissä otteluissa saadaan varmasti hyvä tunnelma halliin. Samalla pääsemme näyttämään paikan päälle, mitä Mestis-kiekko on parhaimmillaan. Uskallan väittää, että otteluiden viihdearvo on yhdessä Nuorten SM-liigan kanssa tällä hetkellä Suomen korkeinta.

”Hienoa päästä kotiin”

Paimiolainen hyökkääjä Waltteri Saaristo liittyi TUTO Hockeyn vahvuuteen keväällä. TUTO on harjoitellut yhdessä jäällä kuukauden päivät, kun Suomen Cup ensi viikon lopulla alkaa. Saariston kokemukset ensiaskelista Mestiksestä on positiiviset.

-Meno joukkueen mukana on maistunut kyllä hyvältä. Olemme menneet viime viikot todella kovaa treeneissä. Onkin hyvä, että ensi viikolla päästään mittaamaan tasoa Suomen Cupissa. Se on meille hyvä kenraali ennen varsinaisen kauden alkua, ja olisihan siinäkin kiva edetä aina päätyyn asti.

Saaristolle Suomen Cup tuo myös lisämausteen, kun ensimmäinen kotipeli pelataan Paimiossa, josta hän on itse lähtöisin.

-Onhan se hienoa päästä pelaamaan täällä. Viime kerrasta on kuitenkin vierähtänyt jokunen vuosi.

Paimiolaisille Saaristolla on selkeä viesti tulevan perjantain ottelusta.

-Ei muuta kuin perjantaina hallille katsomaan laatulätkää!

Lisätiedot, kuvat ja haastattelupyynnöt
TUTO HOCKEY OY
Janne Ollila
puh. 040 7636 961
janne.ollila@tutohockey.fi


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat