Nappulaliiga 2019 saatiin päätökseen
17.9.2019 11:46 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Nappulaliiga 2019 päätökseen

Paimion Hakan Nappulaliigaa on pelattu vuodesta 1965. Tänäkin vuonna Nappuliiga liikutti noin 200 paimiolaista nappulaa kht Soikalla kevään ja syksyn tiistai-iltoina.

Perusajatuksemme on hyvä ja yksinkertainen, liikutamme lapsia ja aikuisia edelleen asuinalueittain. Tämä madaltaa kynnystä osallistua nappulatoimintaan kertoo tämän vuoden päänappula Tero Lahti. Olen saanut tämän kesän olla mukana tiistai-illat Nappulaliigassa ja kivaa on ollut sekä minulla ja myös nappuloilla jatkaa Lahti.

Tämän vuoden uutuutena oli myös nappuloiden yhteistreenit sunnuntai-iltapäivisin urheilukentällä. Hakan valmennuspäällikkö Rodrigo Vaz sekä Hakan kesätyöntekijät pitivätkin avoimia, suosittuja harjoituksia lapsille. Nappulaharjoitukset olivatkin monelle lapselle ihan ensimmäinen kerta ohjattua liikuntaa. Perusasioista lähdettiin; ketteryyttä ja koordinaatiota harjoiteltiin hymyssä suin kertoo Rodrigo kesän harjoituksista. Lasten kehitys hämmästyttää vieläkin Rodrigoa. Ujoista lapsista vanhempien takaa paljastuikin muutamien harjoitusten jälkeen iloisia veli- ja siskokultia. Lapset moikkailee vielä kaupoissakin kun vastaan tulevat hymyilee Rodrigo muistojaan kesän ensimmäisistä harjoituksista.

Haka liikuttaa paljon lapsia vuoden aikana. Kun Nappulaliiga loppuu, niin ilmoittautumiset suosittuihin luistelu-ja kiekkokouluihin aukeaa. Myös Hakan aikuispelaajien ohjaamat perhekerhot ja prinsessa/prinssifutikset alkavat lokakuussa muistuttaa Lahti. Ja aloitamme myös joka vuosi uuden jalkapallojoukkueen. Tänä vuonna ikäluokka on 2013 syntyneet tytöt ja pojat. Toki joukkoon voi tulla aloittelijoita myös molemmin puolin tuota ikää, jos innostusta riittää. Aloitusinfo ja -harjoitukset ovatkin tiistaina 17.9 klo 18 Soikalla. Jalkapallon voi aloittaa vielä vaikka nappulaikä menikin ohi, muistuttaa Lahti vielä tulevia futareita.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat