Tiedote: Koronaviruksen vaikutus Paimion Haka ry:n toimintaan.
15.3.2020 16:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tiedote: Koronaviruksen vaikutus Paimion Haka ry:n toimintaan.

Tiedote päivitetty 26.3.2020

Koronavirusepidemia on keskeyttänyt Paimion Hakan toiminnan toistaiseksi.

Paimion Haka ry:n jalkapallon ja jääkiekon jaostot ovat päättäneet Suomen hallituksen, viranomaisten ja lajiliittojen suositusten mukaisesti seuraavaa:

Seuran tapahtumat siirtyvät myöhemmäksi

Paimion Hakan järjestämät Perhefutis sekä Ritari- ja prinsessafutis keskeytetään toistaiseksi. Kerhoja oli tarkoitus järjestää kevään aikana vielä kaksi kertaa. Seura järjestää korvaavat tapahtumat myöhemmin määriteltynä ajankohtana. Samoin Paimion Hakan järjestämä Leijona kiekko- ja luistelukoulu keskeytetään toistaiseksi. Koulun viimeiset neljä kertaa järjestetään niin ikään myöhemmin määriteltynä ajankohtana.

Kauden 2020 Nappulaliigan aloitus siirretään myöhemmäksi. Mahdollisesti Nappulaliigassa pelataan ja harjoitellaan vain syyskierroksen ajan. Myös jo perinteeksi muodostunut Mika Ojalan futiskoulu siirretään kesäkuun alusta myöhempään ajankohtaan.

Harjoitus- ja kilpailutoiminta keskeytyy

Kaikkien Paimion Hakan jalkapallon ja jääkiekon ikäryhmien harjoitus- ja kilpailutoiminta keskeytetään toistaiseksi.

Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Kaikki jäljellä olevat jääkiekon sarjaottelut, harjoituspelit ja turnaukset perutaan siis kaikilla sarjatasoilla.

Jalkapallon kilpailutoiminnan osalta lähtökohta on, että kaikki sarjat pelataan sen jälkeen, kun poikkeustilanne on ohi. Palloliitto pyrkii käynnistämään sarjat noin kahden viikon kuluessa siitä, kun viranomaiset mahdollistavat toiminnan käynnistämisen. Sarjatoimintaa ei aloiteta missään tapauksessa ennen huhti-toukokuun vaihdetta. Voit lukea Palloliiton tiedotteen kilpailutoiminnasta kokonaisuudessaan täältä.

Paimion Haka kannustaa pelaajia omatoimiharjoitteluun

Tulevalla viikolla Paimion Haka tukee joukkueita jakamalla ohjeita ja ohjelmia pelaajien omatoimiharjoitteluun. Näin seura tukee yksilöiden omatoimista harjoittelua ja kannustaa lapsia ja nuoria edelleen liikkumaan ja harrastamaan tilanteen sallimissa rajoissa. Valmentajia asiassa tukee ja neuvoo Paimion Hakan jalkapallon juniorivalmennusvastaava Teemu Taskinen.

Paimion Haka noudattaa aina viranomaisten ohjeita. Terveys on etusijalla jokaisessa tehdyssä päätöksessä. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa.

THL:n ohjeistuksia ja koronavirukseen liittyvää uutisointia voit lukea tarkemmin täältä.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat