Nappulaliiga 2020 alkaa 18.elokuuta!
15.7.2020 15:11 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kauden 2020 Nappulaliiga käynnistyy aloitustapahtumalla 18.elokuuta.

Nappulaliigaan ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat tytöt ja pojat, kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä! Nappulaliiga on suunnattu 4–11-vuotiaille lapsille.

Nappulaliiga tutustuttaa lapset mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, otteluista ja harjoituksista. Otteluita pelataan 5 kierrosta tiistaisin, minkä lisäksi joukkueilla on harjoitukset kerran viikossa. Lapset harjoittelevat ja pelaavat oman asuinalueensa joukkueessa.

Nappulaliiga 2020

Kaudella 2020 ottelut pelataan KHT Soikalla tiistaisin viikoilla 35-39. Ensimmäinen ottelupäivä on siis 25.8. Ottelut pelataan klo 17.30 alkaen. Tarkemmat ottelukohtaiset ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Otteluiden lisäksi harjoitukset pyritään pitämään alueittain kerran viikossa, ajankohdat ja paikat sovitaan myöhemmin.

Nappulaliigan virallinen aloitustapahtuma järjestetään Paimion Urheilupuistossa tiistaina 18.8. klo 17.30 alkaen. Luvassa on tärkeä aloitusinfo sekä mukavaa ohjelmaa lapsille.

Ikäjako

Ikäjako on ohjeellinen! Pelaajat pyritään jakamaan taitotason mukaan niin, että toiminta on mielekästä kaikille pelaajille.

- Divari 2014-16 syntyneille

- Liiga 2012- 2013 syntyneille

- Superliiga 2009-2011 syntyneille.

Nappulaliigan hinnat

Nappuliigan hinta muodostuu sen mukaan, onko osallistuja Paimion Hakan jäsen sekä haluaako hän Nappulaliigan virallisen harjoituspaidan. Nappulaliigan ohjaajien lapsille osallistuminen on ilmainen!

  • Paimion Hakan jäsen: 20€, sisältäen harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Paimion Hakan jäsen: 15€, sisältäen mitalin sekä pelit ja harjoitukset. (Ei sisällä harjoituspaitaa).
  • Ei-jäsen: 45€, sisältäen Palloliiton pelaajalisenssin, vakuutuksen, harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Ei-jäsen: 40€, sisältäen Palloliiton pelaajalisenssin, vakuutuksen, mitalin sekä pelit ja harjoitukset. (Ei sisällä harjoituspaitaa

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla.

Nappulaliigan aloitustapahtumassa 18.8. on myynnissä Sportia Santalan tarjouspaketti: pallo + juomapullo, yhteensä 15 euroa.

Nappulaliigan ohjaus

Eri alueiden joukkueet tarvitsevat innokkaita vanhempia ohjaajiksi! Tehtävä ei vaadi aikaisempaa jalkapallon tuntemusta. Tehtävään koulutetaan ja ohjaajien ei tarvitse toimia yksin. Ohjaajien lapset osallistuvat Nappulaliigaan ilmaiseksi! Rohkeasti mukaan apuvoimiin!

ILMOITTAUTUMINEN: https://www.paimionhaka.fi/lomake/1353/nappulaliig...

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Mikko Seppälä
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
0449895286

Nappulaliigasta ja tarkemmista aikatauluista infotaan sähköpostitse. Lisäksi kannattaa klikata itsensä Nappulaliigan viralliseen Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/2531751583594518/.


   
Lisää uutisia
Paimion Haka ry
Kategoriat