Paimion Haka ja K-Supermarket pitkään yhteistyösopimukseen
SeuraJulkaistu: 09.02.2021 12.10

Paimion Haka ja K-Supermarket pitkään yhteistyösopimukseen

Paimion K-Supermarket ja Paimion Haka ovat allekirjoittaneet 2+1 vuotisen yhteistyösopimuksen vuodesta 2021 eteenpäin. Yhteistyösopimuksen kautta pyritään mm. tehostamaan Haka Shopin toimintaa

– On hieno asia olla mukana Paimion Hakan toiminnassa ja luomassa iloa harrastustoimintaan, itsekin aktiivisesti jalkapalloa pelannut Viitanen kertoo.

Paimion Supermarket tulee näkymään niin pelipaidoissa, Soikalla kuin muissakin Hakan tapahtumissa. Yhtenä isona asiana on kaupan osallistuminen seuran kesäiseen Juhannuskassi-kampanjaan. Haka tulee myös näkymään Supermarketin arjessa erilaisten tempausten kautta. Ensimmäinen yhteistyötapahtuma on tulevana sunnuntaina Hakan ja Supermarketin tarjotessa ulkojäillä ystävänpäivä-munkin sadalle ensimmäiselle luistelijalle tai hiihtäjälle.

Paimion Haka toivoo seuran jäsenistön ja muidenkin Haka-mielisten löytävän jatkossa vieläkin useammin paikalliseen kauppiasvetoiseen Supermarketiin. K-Supermarket Paimion käyntiosoite on Jokipellontie 2, 21530 Paimio. Kauppa on auki arkisin ja lauantaisin 7.00–23.00 ja sunnuntaisin 9.00–23.00. Heiltä on saatavilla myös ostosten keräily- ja kotiinkuljetuspalvelu.