Mika Ojalan futiskoulu on peruttu tältä kesältä
SeuraJulkaistu: 23.06.2021 23.04

Mika Ojalan futiskoulu on peruttu tältä kesältä

Mika Ojalan futiskoulu on peruttu tältä kesältä vähäisen osallistujamäärän takia. Hakan kesäleiri järjestetään 6.-8.8. Mika on mukana leirillä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot leiristä: https://www.paimionhaka.fi/uutiset/44008/hakan-kes...


Kesäisin järjestettävä nelipäiväinen Mika Ojalan Futiskoulu on muodostunut jo perinteeksi. Futiskoulu sisältää pelaamisen lisäksi erilaisia kisailuja, tehtäväratoja, perustaitojen harjoittelua ja pallonhallintaa sekä erilaisia sovellettuja pelejä. Koulun tavoitteena on tarjota laadukasta ja mukavaa toimintaa jalkapallon parissa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille 2007–2014 syntyneille tytöille ja pojille. Tänä kesänä MOFK järjestetään Paimion urheilupuistossa 19.7.-22.7. noin klo 10-14.

Paimion Hakan kaikkien aikojen parhaiten menestynyt kasvatti Mika Ojala nousi Veikkausliigan eliittiin Turun Interin paidassa. 13-vuotiaana Paimion Hakasta Turun Interiin siirtynyt Ojala pelasi Veikkausliigassa seitsemän kautta tehden upeat 53 maalia. FC Inter Turun paidassa Mika on saavuttanut Veikkausliigassa kultaa ja kaksi hopeaa, kaksi Suomen Cupin voittoa sekä Liiga Cupin voiton. Kausilla 2011 ja 2012 Ojala voitti kaksi kertaa peräkkäin Veikkausliigan tehopörssin. Maaleja ja maaliin johtaneita syöttöjä kertyi kahden kauden aikana 60 pelatussa Veikkausliigaottelussa yhteensä huikeat 65 kappaletta.Ojala on pelannut myös Suomen eri maajoukkueissa. Ulkomailla Ojala on pelannut Ruotsin pääsarjassa BK Häckenin paidassa sekä Saksan 3.Liigassa pelaavaa Vfr Aalenissa. Ojala päätti ammattipelaajauransa kauteen 2019. Kaudeksi 2021 Mika Ojala palasi kotiinsa Paimion Hakaan valmennustehtäviin. Hänen vastuualueisiinsa kuuluu päivittäisessä arjessa nuorten ohjaus- ja valmennustyöt. Tämän lisäksi Ojala on mukana miesten edustusjoukkueessa pelaajavalmentajana.

Mika Ojalan lisäksi koulussa ohjaajina toimivat myös muut miesten edustusjoukkueen pelaajat sekä eri ikäluokkien valmentajat.

Koulussa vierailevat jakamassa oppejaan Veikkausliiga-pelaajat Arttu Hoskonen (Fc Inter) sekä Benjamin Källman (Fc Inter).

Futiskoulun hinta: 65 euroa Paimion Hakan jäsenille, ja 85 euroa ei-jäsenille. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä.

Futiskoulun osallistumismaksuun sisältyy pelaamisen ja harjoitteiden lisäksi päivittäinen lounas sekä harjoituspaita.

Futiskouluun osallistuvalla on oltava voimassa oleva pelaajavakuutus tai vastaava vakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN: https://www.paimionhaka.fi/lomakkeet/3095/mika-oja...

Lisätietoja
Tarkempi futiskouluinfo lähetetään huoltajille ilmoittautumisen päätyttyä.

Tarkempia lisätietoja tarvittaessa antaa:
Mika Ojala
mika.a.ojala@gmail.com
040 8455594