Miesten edustuksen kausi alkanut kahdella tappiolla
Julkaistu: 28.04.2022 14.57

Viime kauden päätteeksi III-divisioonaan nousseen Paihan miesten edustusjoukkueen kevät ei ole alkanut kovin ruusuisissa merkeissä.

Kauden avaus pelissä edustus hävisi kotona FC Interin reservijoukkueelle 2–5. Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueelta hyvää vääntöä ja tauolle mentiin 1-2 lukemissa Veeti Laineen tehdessä kotijoukkueen kauden avausmaalin. Toisella puoliajalla FC Inter2 laittoi isomman vaihteen päälle ja oli selvästi parempi. Loppulukemat siis 2-5 Inter2:lle. Matsin viimeisen maalin viimeisteli kauniilla nostolla PaiHan Daniel Hörkkö.

Häviö myös vieras avauksessa Raumalla

PaiHa kävi kolmosen läntisen alueen hallitsevan mestarin, Rauman Pallo-Iirojen vieraana. Kotijoukkue aloitti tehokkaasti ja oli ensimmäisellä jaksolla selvästi parempi, tauolle mentiin tylyissä 4-1 lukemissa. Hakan maalista vastasi Aladin Ljesnjanin. Toisella jaksolla Haka pääsi hyvin peliin mukaan. Juho Koivusen 4-2 kavennus nostatti toiveita, varsinkin kun vieraat pääsivät vyöryttämään hyökkäyksiään. Lopulta viimeisen 5 minuutin aikana Iirot pääsivät kaunistelemaan kahdella maalilla tylyt loppulukemat 6-2.

Edustuksen kausi jatkuu seuraavaksi vieras pelillä ja vastaan tulee VG-62 Naantali, peli alkaa karvetin tekonurmella perjantaina 6.5.2022 klo 18:30.

Seuraava kotiottelu Soikalla on lauantaina 14.5.2022 klo 16:00 alkaen ja vastassa silloin ÅIFK Turusta.