Nappulaliiga 2022 alkaa 22. toukokuuta!
SeuraJulkaistu: 11.05.2022 17.20

Nappulaliiga 2022 alkaa 22. toukokuuta!

Nappulaliiga 2022

Kaudella 2022 ottelut pelataan KHT Soikalla tiistaisin 31.5-21.6 (4 kierrosta) sekä 16.8.-20.9 (6 kierrosta). Ensimmäinen ottelupäivä on siis 31.5. Ottelut pelataan klo 17.30 alkaen. Tarkemmat ottelukohtaiset ajankohdat tarkentuvat myöhemmin.

Nappulaliigan virallinen aloitustapahtuma järjestetään Paimion Urheilupuistossa sunnuntaina 22.5. klo 14.00 alkaen. Luvassa on tärkeä aloitusinfo sekä mukavaa ohjelmaa lapsille.

Nappulaliigan ensimmäiset harjoitukset järjestetään aloitustapahtumasta seuraavana sunnuntaina 29.5. 12.30-13.30 KHT Soikalla.

Harjoituksiin lapset tarvitsevat mukaan säärisuojat, jalkapallon, juomapullon sekä nappikset tai lenkkarit.

Vaikka harjoitukset ovat keskitetty Soikalle, harjoittelevat lapset tällöin silti oman asuinalueensa joukkueensa kanssa. Joukkueet ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla!


Ikäjako

Ikäjako on ohjeellinen! Pelaajat pyritään jakamaan taitotason mukaan niin, että toiminta on mielekästä kaikille pelaajille.

- Divari 4-6 -vuotiaille

- Liiga 7-8 -vuotiaille

- Superliiga 9-11 -vuotiaille


Nappulaliigan hinnat

Nappuliigan hinta muodostuu sen mukaan, onko osallistuja Paimion Hakan jäsen vai ei.

  • Paimion Hakan jäsen: 35€, sisältäen harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Ei jäsen: 55€, sisältäen Palloliiton pelaajalisenssin, vakuutuksen, harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Sisarushinta -10€ jokaisesta seuraavasta ilmoittautuneesta sisaruksesta

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla.


Nappulaliigan ohjaus

Eri alueiden joukkueet tarvitsevat innokkaita vanhempia ohjaajiksi! Tehtävä ei vaadi aikaisempaa jalkapallon tuntemusta. Tehtävään koulutetaan ja ohjaajien ei tarvitse toimia yksin. Lisäksi Paimion Haka Naisten edustusjoukkue on tukena ja mukana vetämässä treenejä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan apuvoimiin Nappulaliigan aloitustapahtumassa !


Ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Nappulaliigaan ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat innokkaat futarit kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä! Nappulaliiga on suunnattu 4–11-vuotiaille lapsille.

Nappulaliiga tutustuttaa lapset mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, otteluista ja harjoituksista. Otteluita pelataan yhteensä kesän aikana 10 kierrosta tiistaisin, minkä lisäksi joukkueilla on harjoitukset sunnuntaisin. Lapset harjoittelevat ja pelaavat oman asuinalueensa joukkueessa.

ILMOITTAUDU: https://www.paimionhaka.fi/lomakkeet/4948/nappulal...


Joukkueiden ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Paimion Hakan ulkopuoliset joukkueet voivat ilmoittautua Nappulaliigaan myös omana joukkueenaan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset toiminnanjohtajalle Kirsi Haltialle sähköpostilla toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi tai puhelimitse 0449895286.


Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Kirsi Haltia
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
0449895286

Nappulaliigasta ja tarkemmista aikatauluista infotaan sähköpostitse.