Valmennuspäällikkö Petar Obradovic on aloittanut 1.11. PaiHalla
SeuraJulkaistu: 14.11.2022 14.51

Valmennuspäällikkö Petar Obradovic on aloittanut 1.11. PaiHalla

Olemme saaneet seuraan uuden tekijämiehen, sillä Petar Obradovic on aloittanut 1.11. jalkapallon valmennuspäällikkönä. Hän on tuttu valmentaja miesten edustusjoukkueen takaa jo parilta viime kaudelta ja on vetänyt muun muassa kesällä Kim Suomisen jalkapalloleiriä.

Tuttavallisimmin kutsuttuna Obra omaa todella vankan jalkapallotaustan. Hän on pelannut poikavuosinaan ammatikseen mm. Italian Veronassa ja on alkujaan Red Star- kasvatti Belgradista Serbiasta. Aikanaan rakkauden perässä Suomeen asettunut Obra on oman pelaajauran jälkeen keskittynyt valmentamiseen. Hänellä on UEFA A ja nuoriso VK valmentajapätevyydet sekä lukuisia valmennuskoulutuksia mm. Aston Villan akatemiasta ja Ajaxista. Pitkä ura TPS:n juniorijoukkueiden valmentajana on tuonut myös menestystä, lukuisia Suomen mestaruuksia ja muita mitaleja sekä poika- että naisfutiksen puolelta.

- On mukava tulla seuraan, jolla on pitkät perinteet ja hyvät olosuhteet. Haluan omalla työpanoksellani auttaa seuraa viemään valmennusta ja pelaajia eteenpäin. Olen innostunut saadessani mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja valmis laittamaan itseni likoon asioiden edistämiseksi. PaiHassa on hieno ilmapiiri ja hyvät toimijat. Olen jo ehtinyt keskustella kaikkien valmentajien kanssa ja teemme parhaillaan toimintasuunnitelmia ensi kaudelle. Kertoo Obra kysyttäessä, millä fiiliksillä hän on aloittanut hommat.

Tervetuloa PaiHaan Obra!