PaiHa:n jääkiekkojunioreille menestystä Nummelassa
P11-12Julkaistu: 05.10.2020 00.00

PaiHa:n jääkiekkojunioreille menestystä Nummelassa

Paimion Hakan 8-9 -vuotiaat jääkiekkojuniorit kävivät pelaamassa kahdella joukkueella Nummelassa 2011-syntyneiden 24 joukkueen turnauksen viime lauantaina. Tuloksena oli upeasti sijat 3. ja 5. Yhteensä PaiHa:n joukkueet pelasivat 14 ottelua, joista tuli 11 voittoa ja 3 tappiota. Turnauksessa mukana oli jääkiekon suurseuroja, kuten TPS, HIFK, Kiekko-Vantaa, TuTo ja Espoon Blues. Nämä kaikki jäivät paimiolaisten taakse. Turnauksen voiton vei Lempäälän Kisa, jolle PaiHa joutui niukasti taipumaan välieräpelissä.Joukkueen päävalmentaja Pertti Varjonen oli tyytyväinen.

- Lähdimme aamulla seitsemältä kohti Nummelaa ja olimme takaisin Paimiossa iltakymmeneltä. Oli upeaa nähdä, kuinka meidän pelaajat jaksoivat pelata ja käyttäytyä muutenkin fiksusti koko pitkän päivän.

- Tulos on tietysti sivuseikka, mutta toki on hienoa huomata, että pärjäämme isoja seuroja vastaan erittäin hyvin. Joukkueessa on noin kolmekymmentä innokasta pelaajaa ja joka harjoituksessa on lähes kaikki aina paikalla. Pelaajien kehitys on siksi ollut huimaa näiden parin vuoden aikana, toteaa Varjonen.

Pari viikkoa aiemmin saman joukkueen 2012-syntyneet pelaajat pelasivat turnauksen Valkeakoskella. Sielläkin molemmat Paihan ryhmät sijoittuivat kovatasoisessa turnauksessa kymmenen joukkoon.

Nummelassa pelasivat

Eturivissä vasemmalta alkaen: Akseli Siitonen, Eemil Kaarlela, Klaus Lehtonen, Kasper Vesalainen, Aapo Ihamäki, Peetu Häkkänen, Kasper Varjonen ja Justus Rintala.

Takarivissä vasemmalta alkaen: Aaro Leino, Niilo Saari, Linus Lintula, Noel Laheila, Otto Seppälä, Lenni Rindell, Roni Immonen, Ahti Unhola, Joona Laine ja Jimi Laheila