​Jääkiekkokauden aloitusleirillä mukana paljon innokkaita Hakan junioreita
JääkiekkoJulkaistu: 11.08.2023 16.47

​Jääkiekkokauden aloitusleirillä mukana paljon innokkaita Hakan junioreita

Paimion Hakan perinteinen viisipäiväinen jääkiekkoleiri järjestettiin Paimion jäähallilla ja sen ympäristössä elokuun alussa. Leirille osallistui yli 50 innokasta jääkiekkoilijaa, joista vanhimmat olivat 13-vuotiaita ja nuorin vasta 6 vuotta. Parituntisen jääharjoituksen lisäksi pelaajien päivään kuului monipuoliset oheistreenit. Nuorempien ryhmä kävi Voimakas-salilla tekemässä Marjaana Rekikosken ohjauksessa toiminnallisen liikkuvuusharjoituksen ja vanhempien ryhmä teki tiukan spinning-harjoituksen Kuntopeimarilla ryhmäliikunnanohjaaja Petra Hägerströmin vetämänä yhtenä päivänä. Näiden lisäksi oheistreenien ohjelmaan kuului mm. padelia Jokipuistossa, juoksuharjoituksia, sekä säbä- ja jalkapalloturnaus. Jäällä keskityttiin luonnollisesti luistelu- ja pelitaitojen parantamiseen. Vanhempien ryhmässä erityisenä teemana oli kamppailukovuus. Valmennuksesta vastasivat PaiHa:n juniorivalmentajat apunaan PaiHa:n kesätyöntekijät Elmeri Ahlman ja Linnea Andersson.


Vaativasta ohjelmasta huolimatta kaikki pelurit olivat mahtavalla sykkeellä mukana ja hymyssä huulin lähdettiin aina illan suussa kotiin.

Leirin vanhemman ryhmän päävalmentajan Ilkka Laineen mukaan kauden aloitusleiri on erittäin tärkeä palanen kauteen valmistautumisessa. Myös nuoremman ryhmän päävalmentajat Tommi Paasovaara ja Ossipekka Lehtonen olivat samoilla linjoilla: ”Oli hienoa nähdä, kuinka kaikki pelaajat olivat täynnä intoa kesätauon jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksien, turnausten ja harkkapelien kautta kohti sarjapelejä. Tämä oli oikein ryhdikäs startti jääkiekkokaudelle”.

Kiitos kaikille leiriläisille, ohjaajille ja taustavoimille! Nähdään hallilla.