Perhe- ja Minifutis

Perhe- ja Minifutis jatkuvat taas keväällä 2021. Kerhot alkavat heti, kun niiden järjestäminen on turvallista.

Voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä, kun kerhojen tarkempi ajankohta on varmistunut.

Paimion Hakan järjestämien kerhojen tarkoituksena on opetella leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä. Kerhojen ohjaajina toimivat Paimion Hakan naisten edustusjoukkueen pelaajat.

Perhefutis on tarkoitettu 3-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Jokaisella pelaajalla tulee siis olla oma huoltaja mukana.

Minifutiksen kohderyhmänä ovat 5-7-vuotiaat tytöt ja pojat.

Harjoitusten sisältö:

  • Alkuleikki ja alkulämmittely. Aiheina muun muassa leikit: "Kuka pelkää puolustajaa”, hippa ja muut tarkoitukseen soveltuvat ryhmäleikit.
  • Leikin omaiset jalkapalloharjoitteet.
  • Pienpelejä ja temppuratoja, joissa pienet jalkapalloilijan alut pääsevät kokeilemaan oppimiaan taitoja.
  • Harjoituskerran lopussa lasten kanssa keskustellaan siitä, kuinka harjoituskerta sujui.
  • Lasten kanssa luodaan iloinen ja turvallinen ilmapiiri, missä jokainen lapsi huomioidaan. Lapsille annettava palaute on positiivista, mutta vääristä teoista, kuten tönimisestä tai toisen kiusaamisesta lapsia huomautetaan ja toimintaan puututaan. Noudatamme toiminnassamme Suomen palloliiton päiväkotien ja koulujen käyttöön suunnittelemaa Kaikki Pelissä -ohjelmaa.