12
KES
18.30
Naiset Ladies, Naiset 8v8

PaiHa Ladies - MarttMu  

Paimio KHT A

Ladies ottaa kotona voiton äänekkään yleisön edessä!

Leidit 1 - Marttilan Murto 0

Kaukaan saviseudun takaa oli Paimion pyhättöön saapunut nuori ja innokas Marttilan joukkue, jonka suupielet oli levenneet suuren hymyy heidän katsottuaan sarjataulukkoa ennen peliä.

Joukkue oli vielä höystetty kahdella tuulennopealla laitapelaajalla, jota allekirjoittanutkin on aikanaan päässyt luotsaamaan PaiHan junnujoukkueessa. Vastustaja oli siis täysin skoutattu ja tultaisiin yllättämään housut kintuissa!

Pelin alussa Marttila sai vain yhden kovan kaukovedon maalia kohti ja Sussun komea torjunta saikin vastustajan vihdoin tajuamaan minne olivat saapuneet. Kahden viimeisen pelin aikana paikalleen loksahtanut ja tehokkaaksi hiottu joukkuepuolustus näytti jälleen kerran että pitää käyttää vähintäänkin Houdinin taitoja jos sen puolustuksen aikoo avata...

Kahdenkymmenen minuutin jälkeen Leidit todistivat toisessa päässä Aurinkokuninkaan sanonnan "four passes break any defence" todeksi. Läpisyöttö Heidille kulmaan, siitä tiputus Violalle alemmas, kaukoveto maalia kohti ja kukas muukaan kuin Viitanen lusikoi pallon viivalta verkkoon! Videomateriaalia jälleen tarjolla..

Ensimmäisen puoliajan lopun Marttila olikin sitten järkytyksestään aivan aseeton ja tyytyi vain heittämään pitkään päätyyn. Toiselle puoliajalle he kaivoivat kuitenkin jostain uuden vaihteen silmään ja hieman ennen lyhyttä juomataukoa näyttikin siltä, että se kavennus kaivettaisiin vaikka väkisin.

Tauolla couchilta pikku muistutus, että meillä oli nyt "mökki täysi" eikä massiivista kotiyleisöä saa pettää. Olihan sentään kioskikin auki eikä tappion sattuessa ollut olutta tarjolla.. En tiedä mitä Viola oli jälleen laittanut urheilujuomiin, mutta pikku hörpyn jälkeen loppu peli oli jälleen sitä pelkkää kosmetiikkaa.

Kolmoisvihellys pillistä ja Leidit siirtyivät sarjataulukossa keskikastiin. Taakse jäi myös aina niin rakas Sauvon porukka, jota vastaan pelataankin kevätkauden viimeinen peli Soikalla. Sinne odotetaankin massiivista yleisöä ja itse Paimion Messi Niko Hörkkö on luvannut saapua paikalle selostamaan pelin, jollei hänen suosikkijoukkueensa Ruotsi satu pelaamaan juuri silloin MM-kisoissa....

Erityiskiitos kannustuksesta katsomon pikkutytöille <3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista