Jalkapallo

Edustuksen uutiskirje

Uutiskirje - Maaliskuu 2014

Edustuksen uutisia

PaiHan edari avaa kotikautensa perjantaina 25.4.2014 klo 19:00 SC Raisiota vastaan! (eilen)

PaiHa ja SC Raisio kohtasivat huhtikuun alussa Piiricupin 2.kierroksen ottelussa Raision Kerttulassa. Tuossa ottelussa Haka saalisti nihkeällä esityksellä 2-4 vierasvoiton. Nyt taistellaan sarjapisteistä!

PaiHa avasi sarjakauden vakuuttavalla voitolla! Otteluraportti KaaRe - PaiHa 0-4 (0-1) (10.4.2014)

KaaRe ja PaiHa ottivat varaslähdön sarjakauteen 9.4.2014 Kaarinan KHT:lla, kohtaaminen oli joukkueiden välillä kevään toinen!

Sarjakausi pyörähtää käyntiin tänään! KaaRe - PaiHa 9.4.2014 klo 20:00! (9.4.2014)

Tänään se alkaa! KaaRen ja PaiHan keskenäinen matsi oli alunperin suunniteltu keskelle pääsiäistä, mutta joukkueet päättivät yhteistuumin aikaistaa sarja-avausta!

Haka jatkoon Piiricupissa nihkeällä esityksellä! (5.4.2014)

Suomen Regions´ Cupin tapaan PaiHa sai myös Turun Piiricupin arvonnassa paikan suoraan toiselta kierrokselta. Piiricupissa vastustajaksi asettui niin ikään nelosta pelaava SCR.

PaiHa kohtaa tänään SC Raision Turun Piiricupin 2.kierroksen ottelussa. (3.4.2014)

ÅIFK tiputti PaiHan edarin Suomen Cupin 3.kierroksella. Sen sijaan viime viikolla PaiHan edari raivasi tiensä Suomen Regions´ Cupin 3.kierrokselle Liedon Pallon kustannuksella. Tänään on vuorossa taistelua jatkopaikasta Piiricupin 3.kierrokselle!

Ajankohtaista

 

Kesätöihin Paimion Hakaan!

Seura palkkaa kaksi reipasta ja oma-aloitteista nuorta kesäkuun ajaksi.

Työtehtäviin kuuluu mm. avustaminen Mika Ojalan Futiskoulussa, Hurrikaanikiekkokoulussa sekä liikunnallisen kesäkerhon vetäminen. Hakijoiden tulee olla 16-18 vuotiaita. Ihanteellisella kesätyöntekijällä on aikaisempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta, mahdollisesti pelinohjaajan koulutus sekä pelaajataustaa jalkapallossa ja/tai jääkiekossa.

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse 11.4. mennessä  kirsi.haltia (a) turunakk.fi

 

P03/P04 LähiTapiola Cup 24.5.2014

 

PaiHa T01/02 Futsalin piirinmestaruuteen!!

Futsal kausi on nyt saatu vihdoin päätökseen  ja  9.3 Paimion Hakan T01/02 joukkue kävi Caribia hallissa kuittaamassa  D-tyttöjen piirinmestaruuden!

Kausi aloitettiin Paihan osalta 10.11.2013 Littoisten  monitoimitalolla  ja päätettiin 22.2.2014 Kemiön Ruukkihallissa. Sarjan kovin koitos koettiin jo ensimmäisen turnauksen ensimmäisessä pelissä, jossa vastaan asettui  sarjassa toiseksi sijoittunut  PiPS:n T01-03 joukkue, turnauksessa  vain viidellä pelaajalla pelannut Paiha taisteli 1 -1 tasapelin PiPS:n kanssa, tämän jälkeen pallo ei enää kauden aikana löytänytkään tietään Paihan maaliin, siitä pitivät huolen sekä hyvin pelanneet maalivahdit että kenttäpelaajat, näin ollen kauden  saldona  joukkueella 9 voittoa ja yksi tasapeli. Kauteen mahtui monia upeita hetkiä ja hienoja suorituksia, joista vain yhtenä mainittakoon Miljan suoraan maaliheitolla tehty maali TPS:ää vastaan. Pelaaminen ei aika ajoin ollut ehkä kaikkein kauneinta, mutta tehokasta se oli, siitä kertoo kauden maalisuhde 24 tehtyä ja vain 1 päästetty maali.

Kirskikkana futsal kauden kakun päälle, tytöt kävivät vielä sarjan jälkeen voittamassa futsal turnauksen Piikkiössä, mukana olivat niin sarja kakkonen PiPS kuin kolmonen TPS jotka joutuivat jälleen taipumaan PaiHan tyttöjen edessä, turnauksen maalisuhteen ollessa 10 tehtyä ja 0 päästettyä.

Paljon onnea kaikille T01/02 joukkueen pelaajille futsal kaudesta 2013-14 sekä myös C-tytöille futsalin piirinmestaruus hopeasta, tästä on hyvä jatkaa kesäkaudelle 2014!

 

JALKAPALLOKAUDEN PÄÄTÖSTÄ JUHLITTIIN 13.11.

Hieno futiskausi taputettiin eilen illalla joukkueiden ja taustavoimien kanssa pakettiin. Kaikista kaudella 2013 pelanneista joukkueista palkittiin vuoden pelaajat ja tsempparit. Vuoden pelaajat saivat seuralta pokaalit ja tsemppareille jaettiin Vistan Kinon lahjoittamat vapaaliput elokuviin. Haka onnittelee vielä kaikkia palkittuja!

Lisäksi valittiin Vuoden Erotuomari, jonka kunnian sai tänä vuonna Arttu Hentula. Vuoden valmentaja kategoriassa oli tänä vuonna jaoston nimeäminä ehdokkaina edustuksen Juho Kirjonen, T00-joukkueen Matti Laaksonen sekä P02 joukkueen Timo Laaksonen. Valituksi tuli tällä kertaa seuran pitkäaikainen valmennuspäällikkö Timo Tinde Laaksonen ja perusteluina hänen hienosti luotsaamansa P02 joukkueen tulokset tänä vuonna, valinta piirin huippuvalmentajat-ryhmään sekä korvaamaton tuki aloittaneiden joukkueiden kanssa. Onnea Tinde!

Vuoden joukkue on ansaitusti Edustusjoukkueemme, joka on tällä kaudella paitsi pelannut sarjanousun arvoisesti ja nostanut seuran profiilia, luonut hienoja futistapahtumia ja saanut katsojat liikkeelle, myös tukenut junnujoukkueita. Kiitos ja vielä kerran onnittelut vuoden joukkueelle.

Vuoden Hakalainen on kunnianimitys, joka myönnetään ansioituneesta seuratyöstä. Valinnan tekee Hakan johtokunta jaostojen ehdotuksista. Tänä vuonna nimityksen sai ensimmäistä kertaa jääkiekkopuolen vaikuttaja, valtavasti asioita eteenpäin vienyt,  tehokas ja reilu jääkiekkojaoston puheenjohtaja Toni Salminen! Lämpimät onnittelut Tonille, suoritamme viralliset juhlallisuudet jääkiekkojaoston kokouksessa 28.11.

Erityishuomioita jaettiin myös seuran junnuille, jotka pärjäsivät upeasti piirin taitokisoissa; Santeri Sireeni (kultamerkki), Oskari Kuusela, Joel Kotkaranta ja Leevi Sahlström (hopeamerkit) sekä Otso Milan (pronssimerkki). Seura antoi pojille lahjakortit Santalaan. Lisäksi Oskari Kuusela sai seuran Vuoden Pelaaja palkinnon ja Mika Ojalan nimmarilla varustetun Häckenin pelipaidan valinnastaan Sami Hyypiä Akatemiaan. Hyvä Oskari!

Seuran pitkäaikaisia toimijoita, jotka ovat lopettamassa aktiivitoiminnan muistettiin myös. Heitä ovat Henri Terho, Markku Kylén, Jari Peltokangas, Harri Rauhala ja Keijo Turve. Pienenä kiitoksena herroille jaettiin seuran kannatushuivit. Jokaisen työpanos on ollut suuri, siitä kiitos!

Muutoin ilta sujui kuunnellen ja katsellen joukkueiden tekemiä hienoja koosteita kuluneesta kaudesta. Todella moni oli nähnyt paljon vaivaa ja esitti kuulumisensa valokuvien, puheiden ja musiikin merkeissä. Lisäksi meidän pienimmät ja samalla uusimmat joukkueet kävivät esittäytymässä. Lopuksi vielä nautittiin Tannisen herkkumunkit kahveineen ja jaettiin kioskin aarteista karkkipussit kaikille.

Iso kiitos koko jalkapalloväelle hienosta tilaisuudesta ja upeasta futiskaudesta 2013!

Pj. Kirsi Haltia

 

KHT SOIKAN HARJOITUSVUOROT LISÄTTY NETTISIVUILLE

Tarkista joukkueesi harjoitteluvuorot KHT Soikan alta. Sinne on lisätty myös taulukko, jonne merkitään ne treenivuorot, joita joukkue ei käytä esimerkiksi vieraspelin vuoksi. Muista ylläpitää joukkueesi peli- ja harjoittelutiedot ajantasalla. Vuoroja on todella vähän pelikaudella, joten jokaisen pitää huomioida muiden joukkueiden tarpeet, jotta kaikilla riittävästi treenimahdollisuuksia.

 

PaiHa:n jalkapallon edustusjoukkue yhteistyösopimukseen Kunnallislehden kanssa