Jalkapallo

Lämmityskauden vuorot

1.2.2015 alkaen

Arla Ingman PaiHan Futisleirin sponsorina 2014!

Edustuksen uutisia

Paimion jalkapalloherruus PaiHalle (2.3.2015)

Respect Suomen Cupin 3. kierroksella PaiHa kohtasi Nelosessa pelaavan paikallisvastustaja Peimari Unitedin. Suurella tunnelatauksella varustettu matsi oli koko Paimion puheenaika jo muutama viikko ennen pelipäivää. Lauantai-iltana pelattu ottelu keräsi Urheilupuiston tekonurmen laidalle valtavan 400-päisen katsojajoukon.

PaiHa jatkoon Suomen Cupissa – seuraavalla kierroksella luvassa paimioderby (17.2.2015)

Paimion Hakan jalkapallon miesten edustusjoukkueen uusi kausi alkoi virallisten otteluiden osalta lauantaina Respect Suomen Cupissa voitolla turkulaista Magen Akatemiaa vastaan. PaiHa nähtiin poikkeuksellisti Kht Soikalla vierasjoukkueena, koska Turun huonon kenttätilanteen takia, 5. divisioonassa pelaavan Magen Akatemian kotiottelu siirrettiin Paimioon.

Hakan edustuksen huikealle kaudelle voitokas päätös (7.10.2014)

Jalkapalloseura Paimion Hakan miesten edustusjoukkue päätti kautensa samalla tavalla kuin se on tehnyt koko kauden, eli ottamalla selvän, vahvan ja hallitun voiton.

Hakalle murskavoitto ja sarjanousu (17.9.2014)

Paimion Hakan miesten edustusjoukkue jatkoi vakuuttavia esítyksiään voittamalla vierasottelunsa Uudenkaupungin Pallokerhoa vastaan murskaavasti 5-0 (3-0). Tulos merkitsi samalla sitä, että kaupungin jalkapalloylpeys nousee ensi kaudeksi sarjaporrasta ylemmäs 3. divisioonaan 24 vuoden tauon jälkeen.

Vesisade siivitti Hakan murskavoittoon 20.8-14 (24.8.2014)

Paimion Hakan miesten edustusjoukkueen kausi jatkui keskiviikkona, kun KHT Soikalla pelatussa ottelussa vastaan asettui FC Bosna. Pientä esijännitettä joukkueiden välille toi se, että Bosna on ainoa joukkue, jolle Haka on kärsinyt tappion tällä kaudella IV-divisioonassa. Kyseisen 2-5-tappion jälkeen…

Ajankohtaista

 

Lauantaina 31.1.klo 12 alkaen kentän siivoustalkoot

Kaikki futisjoukkueet mukaan kentän siivoustalkoisiin! Oma lapio/lumikola mukaan. Jaoston tarjoaa talkooväelle eväät. Tervetuloa!

 

Hakan pienimpien futareiden osoitteena Futis!

Paimion Haka osallistui Palloliiton Osoitteena futis-hankkeeseen tänä vuonna. Palloliiton tavoitteena oli saada seurat miettimään ja kehittämään uusia toimintamuotoja alle 10-vuotiaille lapsille.

- Hakassa oli jo aloitettu prinsessa- ja ritarifutis 4-6-vuotiaille pari vuotta aiemmin ja Nappulaliiga meillä on pyörinyt vuosia. Uutena juttuna hankkeen myötä päätettiin käynnistää Perhefutis 3-4-vuotiaille ja kehittää samalla prinsessa- ja ritarifutista eteenpäin isommille 5-6-vuotiaille. Hienoa on ollut myös nuorten vetäjien löytyminen seuran omista pelaajista. Perhefutis kiinnosti kovasti ja kerho tuli saman tien täyteen, kertoo Hakan hankevastaavana toiminut Kirsi Haltia.

Perhefutiksen ideana on, että lapsella on treeneissä aina mukana tuttu vanhempi äiti, isä, mummi tai kummi. Jokaisella on näin valmiina oma pelikaveri, eivätkä pallot karkaile ympäriinsä. Leikin kautta tutustutaan jalkapalloon. Lasten suosikkileikkejä ovat olleet erilaiset hipat, pallon perässä juokseminen, temppuratojen läpi kulkeminen ja tietysti pelaaminen. Perhefutista pelataan kerran viikossa liikuntasalissa talvikaudella, kun Nappulaliiga on tauolla. Yhteensä treenejä on 20 talven aikana.

- Hankkeen kautta saimme paitsi uusia ideoita lasten kanssa touhuamiseen myös pelipalloja ja muita tarvikkeita. Teimme alkuvuonna hankesuunnitelman ja tyytyväisenä voin todeta, että Haka sai hienosti omat tavoitteensa toteutumaan. Uusia ryhmiä alle 10-vuotiaille käynnistyi useita ja ohjaajia koulutettiin myös. Koko Osoitteena futis-hankkeen tulokset valtakunnallisestikin olivat hienoa luettavaa, iloitsee Kirsi Haltia. 

 

Hakan johtokunta uudistuu kaudelle 2015

 

Syyskokouksessa 24.11. valittiin seuralle uusi johtokunta kaudelle 2015. Puheenjohtajana jatkaa Kirsi Haltia ja varapuheenjohtajana Pertti Kuokkanen. Johtokunnan muut jäsenet ovat Tapio Hörkkö, Maarit Kaukonen, Mia Kuusela, Anne Laaksonen, Satu Laine, Tiina Milan, Tomi Taipale ja Riikka Salminen. Tomi ja Riikka aloittavat uusina johtokunnan jäseninä Matti Uotilan ja Toni Salmisen jättäydyttyä pois johtokunnasta. Kiitämme Mattia ja Tonia työstänne koko seuran kehittämiseksi ja toivotamme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi. Uusi johtokunta aloittaa 1.1.2015.

 

 

Jalkapallojaoston päätösjuhlat kaudelle 2014

Hakan juhli päättynyttä futiskauttaan kaikkien joukkueiden kesken keskiviikkona 12.11. 1-sali oli täynnä ja saimme katsella hienoja koosteita eri joukkueiden kauden tapahtumista ja saavutuksista.  Lue uusimmista uutisista, ketkä kaikki rohmusivat palkintoja! 

 

PaiHa ja Soccer Service Barcelona yhteistyöhön!

Albert Soler saapuu Turun alueelle yhteistyössä KaaPon, Turun Nappulaliigan, Paimion Hakan, Marttilan Murron ja Palloliiton Turun Piirin kanssa. Hakassa Albert tulee kehittämään seuraa, pelaajia sekä valmentajia. Hän saapuu Suomeen syyskuussa.

 

PaiHa T01/02 Futsalin piirinmestaruuteen!!

Futsal kausi on nyt saatu vihdoin päätökseen  ja  9.3 Paimion Hakan T01/02 joukkue kävi Caribia hallissa kuittaamassa  D-tyttöjen piirinmestaruuden!

Kausi aloitettiin Paihan osalta 10.11.2013 Littoisten  monitoimitalolla  ja päätettiin 22.2.2014 Kemiön Ruukkihallissa. Sarjan kovin koitos koettiin jo ensimmäisen turnauksen ensimmäisessä pelissä, jossa vastaan asettui  sarjassa toiseksi sijoittunut  PiPS:n T01-03 joukkue, turnauksessa  vain viidellä pelaajalla pelannut Paiha taisteli 1 -1 tasapelin PiPS:n kanssa, tämän jälkeen pallo ei enää kauden aikana löytänytkään tietään Paihan maaliin, siitä pitivät huolen sekä hyvin pelanneet maalivahdit että kenttäpelaajat, näin ollen kauden  saldona  joukkueella 9 voittoa ja yksi tasapeli. Kauteen mahtui monia upeita hetkiä ja hienoja suorituksia, joista vain yhtenä mainittakoon Miljan suoraan maaliheitolla tehty maali TPS:ää vastaan. Pelaaminen ei aika ajoin ollut ehkä kaikkein kauneinta, mutta tehokasta se oli, siitä kertoo kauden maalisuhde 24 tehtyä ja vain 1 päästetty maali.

Kirskikkana futsal kauden kakun päälle, tytöt kävivät vielä sarjan jälkeen voittamassa futsal turnauksen Piikkiössä, mukana olivat niin sarja kakkonen PiPS kuin kolmonen TPS jotka joutuivat jälleen taipumaan PaiHan tyttöjen edessä, turnauksen maalisuhteen ollessa 10 tehtyä ja 0 päästettyä.

Paljon onnea kaikille T01/02 joukkueen pelaajille futsal kaudesta 2013-14 sekä myös C-tytöille futsalin piirinmestaruus hopeasta, tästä on hyvä jatkaa kesäkaudelle 2014!

 

JALKAPALLOKAUDEN PÄÄTÖSTÄ JUHLITTIIN 13.11.

Hieno futiskausi taputettiin eilen illalla joukkueiden ja taustavoimien kanssa pakettiin. Kaikista kaudella 2013 pelanneista joukkueista palkittiin vuoden pelaajat ja tsempparit. Vuoden pelaajat saivat seuralta pokaalit ja tsemppareille jaettiin Vistan Kinon lahjoittamat vapaaliput elokuviin. Haka onnittelee vielä kaikkia palkittuja!

Lisäksi valittiin Vuoden Erotuomari, jonka kunnian sai tänä vuonna Arttu Hentula. Vuoden valmentaja kategoriassa oli tänä vuonna jaoston nimeäminä ehdokkaina edustuksen Juho Kirjonen, T00-joukkueen Matti Laaksonen sekä P02 joukkueen Timo Laaksonen. Valituksi tuli tällä kertaa seuran pitkäaikainen valmennuspäällikkö Timo Tinde Laaksonen ja perusteluina hänen hienosti luotsaamansa P02 joukkueen tulokset tänä vuonna, valinta piirin huippuvalmentajat-ryhmään sekä korvaamaton tuki aloittaneiden joukkueiden kanssa. Onnea Tinde!

Vuoden joukkue on ansaitusti Edustusjoukkueemme, joka on tällä kaudella paitsi pelannut sarjanousun arvoisesti ja nostanut seuran profiilia, luonut hienoja futistapahtumia ja saanut katsojat liikkeelle, myös tukenut junnujoukkueita. Kiitos ja vielä kerran onnittelut vuoden joukkueelle.

Vuoden Hakalainen on kunnianimitys, joka myönnetään ansioituneesta seuratyöstä. Valinnan tekee Hakan johtokunta jaostojen ehdotuksista. Tänä vuonna nimityksen sai ensimmäistä kertaa jääkiekkopuolen vaikuttaja, valtavasti asioita eteenpäin vienyt,  tehokas ja reilu jääkiekkojaoston puheenjohtaja Toni Salminen! Lämpimät onnittelut Tonille, suoritamme viralliset juhlallisuudet jääkiekkojaoston kokouksessa 28.11.

Erityishuomioita jaettiin myös seuran junnuille, jotka pärjäsivät upeasti piirin taitokisoissa; Santeri Sireeni (kultamerkki), Oskari Kuusela, Joel Kotkaranta ja Leevi Sahlström (hopeamerkit) sekä Otso Milan (pronssimerkki). Seura antoi pojille lahjakortit Santalaan. Lisäksi Oskari Kuusela sai seuran Vuoden Pelaaja palkinnon ja Mika Ojalan nimmarilla varustetun Häckenin pelipaidan valinnastaan Sami Hyypiä Akatemiaan. Hyvä Oskari!

Seuran pitkäaikaisia toimijoita, jotka ovat lopettamassa aktiivitoiminnan muistettiin myös. Heitä ovat Henri Terho, Markku Kylén, Jari Peltokangas, Harri Rauhala ja Keijo Turve. Pienenä kiitoksena herroille jaettiin seuran kannatushuivit. Jokaisen työpanos on ollut suuri, siitä kiitos!

Muutoin ilta sujui kuunnellen ja katsellen joukkueiden tekemiä hienoja koosteita kuluneesta kaudesta. Todella moni oli nähnyt paljon vaivaa ja esitti kuulumisensa valokuvien, puheiden ja musiikin merkeissä. Lisäksi meidän pienimmät ja samalla uusimmat joukkueet kävivät esittäytymässä. Lopuksi vielä nautittiin Tannisen herkkumunkit kahveineen ja jaettiin kioskin aarteista karkkipussit kaikille.

Iso kiitos koko jalkapalloväelle hienosta tilaisuudesta ja upeasta futiskaudesta 2013!

Pj. Kirsi Haltia

 

KHT SOIKAN HARJOITUSVUOROT LISÄTTY NETTISIVUILLE

Tarkista joukkueesi harjoitteluvuorot KHT Soikan alta. Sinne on lisätty myös taulukko, jonne merkitään ne treenivuorot, joita joukkue ei käytä esimerkiksi vieraspelin vuoksi. Muista ylläpitää joukkueesi peli- ja harjoittelutiedot ajantasalla. Vuoroja on todella vähän pelikaudella, joten jokaisen pitää huomioida muiden joukkueiden tarpeet, jotta kaikilla riittävästi treenimahdollisuuksia.

 

PaiHa:n jalkapallon edustusjoukkue yhteistyösopimukseen Kunnallislehden kanssa