Naisten Edustukselle voitto ja nollapeli kauden kotiavauksesta
Naiset EdustusJulkaistu: 22.04.2024 11.08

Paimion Hakan naisten edustusjoukkue voitti lauantaina kauden kotiavauksessaan Parkunmäen Apassit selkein numeroin 3–0. Hämeenkyröläinen joukkue nousi viime kauden päätteeksi Naisten Nelosesta Kolmoseen voittaen lohkonsa ylivoimaisesti maalierolla 104-15. Lauantaina Paimiossa Apasseilla oli kuitenkin maalipaikat vähissä, kun ottelu pelattiin suurimmalta osin Hakan hallinnassa.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 22. minuutilla, kun Pinja Rauhanen viimeisteli pallon Apassien maaliin Maisa Ikäheimosen syötöstä. Hetkeä myöhemmin Ikäheimonen pääsi myös itse laukomaan pallon verkkoon maalin edustalta.

Pinja Rauhanen viimeisteli ottelun avausmaalin.

Ottelun toisella puoliskolla nähtiin vajaan puolen tunnin jakso, jolloin Hakalla oli vaikeuksia pysyä pelissä mukana. Apassit eivät kuitenkaan saaneet luotua vaarallisia maalipaikkoja. 68. peliminuutilla Apassien puolustaja rikkoi Milja Lindstedtiä rangaistuspotkun arvoisesti. Vahvan ottelun pelannut Hakan toppari Siru Varjus niittasi pilkulta loppulukemiksi 3–0.

- Meillä oli ajoittain haasteita saada omasta varmasta suorittamisesta kiinni. Jokaisen sinnikäs työskentely kentällä tuotti kuitenkin tulosta, ja saavutimme tärkeimmän eli kolme pistettä, kertoo Varjus.

Myös Hakan päävalmentaja Sami Haltia oli ajoittaisista haasteista huolimatta tyytyväinen joukkueen suoritukseen:

- Pistimme itsemme vaikeuksiin, mutta selvisimme kuitenkin haastavasta puolen tunnin vaiheesta. Saavutimme ottelussa tavoitteemme eli voiton ja pelasimme lisäksi nollapelin, joten olen tietysti tyytyväinen.

Otteluisäntä Voimakas Sali palkitsi ottelun vahvimpina pelaajina Hakalta Salla-Maari Heinon ja Apasseilta Heljä Kuopion.

Hakan naisten kausi jatkuu lauantaina Tampere Unitedin vieraana.

Kiitos yleisölle, joka saapui paikan päälle kannustamaan lumisesta ja kylmästä säästä huolimatta!

Kuvat: Harri Falck.
Katso lisää kuvia ottelusta: HARRI FALCK (harrifalck.fi)