Niko Hörkkö ja Waltteri Saaristo palaavat PaiHan edariin
Miehet EdustusJulkaistu: 17.03.2021 21.47

Niko Hörkkö ja Waltteri Saaristo palaavat PaiHan edariin

Edustusjoukkueessa jo 2008 debytoinut Niko Hörkkö ja toisen polven PaiHa-edari Waltteri Saaristo palaavat Paihan miesten edustusjoukkueeseen!

Niko Hörkkö suoritti ensi esiintymisen Paihan edustusjoukkueessa maalivahdin tontilla ja pelasinkin joukkueessa useana kautena. Myöhemmin Niko esiintyi kenttäpelaajana PaiHa2:n ja AC Sauvon paidassa, kuitenkin tehden muutamaan otteeseen esiintymisiä myös Hakan edustuksessa. Nikolla on ollut tapana ilmestyä aina mukaan remmiin, jos nousu sarjaporrasta ylemmäksi on häämöttänyt lähellä, näin kävi esimerkisi kesken kausien 2014 ja 2018. Nikolle on PaiHan edustuksessa kertynyt noin 67 virallista ottelua ja niitä nähdään lisää kaudella 2021!

Toisen polven PaiHan edustuksen pelaaja ja monilajitaituri Waltteri Saaristo edustaa niin ikään jääkiekossa Paimion Hakaa 2.divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen paidassa. Waltteri pelasi ensimmäisen minuutit PaiHan jalkapallon edustuksessa kaudella 2016, samalla kaudella mies viimeisteli 12 maalia 16 ottelussa PaiHa2:n paidassa. Waltteri pelasi kaudet 2018-2019 PaiHan edarissa, mutta kauden 2020 mies kiekkoili Ruotsissa Osby IK:ssa ja futis jäi vähemmälle huomioille. Kaudella 2021 Saaristo tulee rikkomaan 20 ottelu rajapyykin Hakan edarissa ja viilettämään kovalla asenteella vasemmalla laidalla.

Nikon kummiyrityksenä toimii Kattava Oy ja Waltterilla Peltitaituri Oy. Miesten mietteitä voitte katsoa alla olevasta videosta: