Naisten Edustukselle niukka tappio Tampereelta
Naiset EdustusJulkaistu: 29.04.2024 10.55

Paimion Hakan naisten edustusjoukkue matkasi lauantaina Pyynikin urheilukentälle sarjanousua tavoittelevan Tampere Unitedin vieraaksi. Haka ei ole aiemmilla kausilla onnistunut voittamaan kertaakaan TamUa. Tällä kertaa mukaan ei lähtenyt edes yhtä pistettä, kun tamperelaiset voittivat ottelun 1–0. Ottelun ainoa maali nähtiin jo 3. peliminuutilla, kun TamU pääsi yllättämään Hakan hyvin luodulla hyökkäyksellään, jonka Jenni Särö päätti maaliin.

Päästetyn maalin jälkeen Hakan pelaaminen parani. Hakan puolustuslinja pelasi vahvan ottelun pitäen vastustajat pois enemmiltä maalipaikoilta toppareiden Veera Leppäahon ja Siru Varjuksen johdolla.

Hakan kovan yläpuolustuksen ansiosta ensimmäisen jakson viimeinen 30 minuuttia pelattiin tamperelaisten kenttäpuoliskolla. Haka ei kuitenkaan saanut luotua riittävästi vaarallisia maalipaikkoja. Lähinnä maalia oli Annika Rantala boksin ulkopuolelta lähteneillä kovilla laukauksillaan.

- Päästimme heti alussa harmittavan maalin, minkä jälkeen skarppasimme ja pelasimme loppupelin joukkueena vahvasti. Emme kuitenkaan saaneet rakennettua maalipaikkoja, joten pisteet jäivät valitettavasti Tampereelle, kertoo Rantala.

Ottelun toinen jakso oli aaltoilevampaa, eikä Haka saanut pallopeliinsä tarpeeksi rytmiä.

- Tampere United on vahva vastustaja, mutta saimme heidät vaikeuksiin ja pois maalipaikoilta koko kentän puolustuspelillä. Ottelussa oli saumat tasapeliin, sanoo Hakan päävalmentaja Sami Haltia.

Kolmen pelatun kierroksen jälkeen Hakalla on kasassa kuusi pistettä ja joukkue on sarjataulukossa kolmantena. Hakan kausi jatkuu kotiottelulla KaaPoa vastaan perjantaina 3.5. klo 19.00 KHT Soikalla.

Kuva: Miko Kaivola.
Juttu on julkaistu Paimion Kunnallislehdessä.