Paikkoja 50
Jos olet kiinnostunut osallistumaan kevätkaudella 2021 Paimion Hakan järjestämään Perhe- ja Minifutikseen, jätä yhteystietosi tällä lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä, kun kerhojen ajankohta on varmistunut. 

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua osallistumaan kerhoihin. Tämä ei ole vielä virallinen ilmoittautuminen.

 Paikkoja 50

Tervetuloa mukaan Paimion Hakan toimintaan!

Toivomme seuran toimintaan mukaan ilmoittautuvan pelaajan täyttävän ohessa olevan lomakkeen. Lomakkeella keräämme pelaajan ja pelaajan huoltajien yhteystiedot sekä pyydämme suostumuksen mm. henkilötietojen keräämiseen ja tiedottamiseen. 

Otathan ennen lomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan!

Oheisella lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Paimion Hakan toimintaan. 
Voit lähettää meille palautetta alla olevalla lomakkeella. Mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, muista jättää yhteystietosi.
Ilmoittautuminen vuosina 2014 ja 2015 syntyneiden tyttöjen ja poikien perustettavaan joukkueeseen.
Suomen Jääkiekkoliiton valtakunnallinen Leijona-kiekkokoulu on seuroille luotu malli alle 8-vuotiaiden lapsien - tyttöjen ja poikien - luistelu- ja kiekkokoulujen toteuttamiseksi.

Hakan luistelu- ja kiekkokoulun kevätkausi alkaa sunnuntaina 17.1.2021 klo 10 OP-Areenalla Paimiossa. Koulut on tarkoitettu 4-8 vuotiaille lapsille ja harjoitukset ovat sunnuntaisin kello 10.00 - 11.30.

Hinta   75e / kevät

Lisätietoja 040-7009279 / Markus Ahlman
Paimion Haka perustaa syksyllä uuden jääkiekkojoukkueen 2013-2014- syntyneille pelureille.
Ikäraja on vain ohjeellinen ja uudet 2011-2012-syntyneet pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan.
Toiminta on tarkoitus aloittaa syyskuussa, mutta ilmoittautumisia toivotaan kuitenkin jo 21.6 mennessä.
Syksyn jäävuoroja haetaan parhaillaan ja haluamme varmistaa riittävän määrän pelaajia ennen vuoron varausta.

Uuden joukkueen on tarkoitus harjoitella kerran viikossa ja tämän lisäksi pelaajat osallistuvat tuttuun tapaan sunnuntain kiekkokoulujäälle.
Pelitällejä olisi arviolta kerran kuukaudessa sekä 1-2 turnausta kauden aikana.
Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Tommi Paasovaara.
Joukkueenjohtaja on vielä haussa ja tehtävään voi ilmoittaa kiinnostuksen ilmoittautumisen yhteydessä kuten myös muihin valmennus- ja toimihenkilötehtäviin.
Lisäkysymykset joukkueeseen liittyen voi esittää toiminnanjohtaja Mikko Seppälälle osoitteeseen toiminnanjohtaja(a)paimionhaka.fi
Oletko oman sohvasi Cristiano Ronaldo tai lastesi pihapelien Gennaro Gattuso? Sykkiikö sisälläsi halu pelata jalkapalloa kuntoilumielessä? Tule mukaan aikuisten jalkapallokouluun.

 

Paimion Hakan aikuisten jalkapallokoulu on kaikille kuntoilumielessä jalkapalloa halajaville aikuisille suunnattu aktiviteetti. Jalkapallokoulua pidetään keskiviikkoisin kello 19.00 – 20.00 Paimion urheilupuiston nurmella 1. heinäkuuta – 30. syyskuuta. 

 

Jalkapallokoulun tavoitteena on tuoda jalkapallo mahdollisimman helposti lähestyttäväksi kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Haluat sitten kohottaa kuntoa, oppia kesyttämään pallon tai nauttia hyvästä seurasta olet juuri etsimämme henkilö.

 

Jalkapallokoulun hinta on 49 € henkilöltä sisältäen valmennuksen ja paidan.

 

Valmennuksesta vastaa Reijo Mattila apunaan naisten edustusjoukkue ja B-tytöt.

 

Mitä? Jalkapallokoulu aikuisille

Missä? Paimion urheilupuistossa

Milloin? Keskiviikkoisin 1.7.–30.9. kello 19–20.00