Tervetuloa Paimion Hakaan pelaamaan jalkapalloa, jääkiekkoa sekä koripalloa!


  • Leijona luistelu- ja kiekkokoulut ovat suunnattu kaikille 3–10-vuotiaille tytöille ja pojille. Kevätkauden harjoitukset ovat sunnuntaisin 8.1.-26.3.2023 Paimion jäähallissa klo 10:00-11:30. Luistelukoululaiset sekä pienemmät kiekkokoululaiset harjoittelevat klo 10.00-10:45. Isommat kiekkokoululaiset ja kaikki ne, jotka jaksavat, jatkavat harjoituksia pelailun merkeissä 11:30 saakka.Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tulee tehdä ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Luistelu- ja kiekkokouluilmoittautuminen sisältää kaksi ilmaista kokeilukertaa. Hinta 80€ / lapsi. Luistelu- ja kiekkokoulu järjestää myös kauden päätteeksi huippusuositun kiekkokouluturnauksen! Lue lisää tästä!
  • Luistelutekniikkatreenit 6-9 -vuotiaille. Onko lapsesi oppinut luistelemaan ja maila pysyy kädessä? Matalan kynnyksen luistelutekniikkatreenit keskiviikkoisin klo 17-18 Paimion Jäähallilla. Luistelutekniikkatreeneistä saa hyvää lisätreeniä esimerkiksi kiekkokoulun ohelle tai jo joukkueessa pelaaville. Treenit on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille. Lue lisää ja ilmoittaudun mukaan!
  • Perhefutis 3-4-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen sekä Minifutis 5-7-vuotiaille lapsille. Kerhojen tarkoituksena on opetella leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä. Lisätietoa kevään 2023 kerhoista täältä.
  • Paimion Nappulaliiga 4-11-vuotiaille. Nappulaliigassa lapset pelaavat jalkapalloa omien asuinalueidensa joukkueissa. Keväisin ja syksyisin pelattava Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, harjoituksista ja otteluista. Ottelut on jaettu ikäryhmittäin divariin, liigaan ja superliigaan. Mukaan voivat tulla niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat tytöt ja pojat, kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä. Lisätieto nappulaliigasta täältä.
  • Jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueita monissa ikäluokissa! Seuran nuorin jalkapallojoukkue tällä hetkellä on TP8 -joukkue (2015-2016 -syntyneet) ja jääkiekkopuolella nuorimmat ovat vuonna U9 -ikäluokan pelaajia. Kaikkiin joukkueisiin voit ilmoittautua milloin vain.
  • Jalkapallomaalivahteja seurassa valmentaa maalivahtivalmennukseen erikoistunut Niko Hörkkö. Maalivahtivalmennusta järjestetään kaikenikäisille. Lisätietoja maalivahtivalmennuksesta.
  • Koripalloa matalalla kynnyksellä niin junioreille kuin aikuisillekin! Kuntokoris aikuisille tiistaisin klo 20- 21:30 PAKK:n liikuntasalissa (Sähkömiehentie). Ei vaadi aiempaa lajikokemusta, joten rohkeasti mukaan. Kokeneemmille pelaajille treenivuoro sunnuntaisin klo 19:15-20:30 PAKK:n liikuntasalissa (Sähkömiehentie), jossa laitetaan pelit pyörimään kunnolla. Junioreille oma vuoro sunnuntaisin klo 18 -19:15 PAKK:n liikuntasalissa (Sähkömiehentie). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
  • Naperokoris 5-7 -vuotiaille! Naperokoriksessa opetellaan leikin omaisesti koripallon saloja. Naperokoris järjestetään sunnuntaisin klo 14-14.45 PAKK:n liikuntasalissa (Sähkömiehentie 2, Paimio). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Jos kiinnostuit Paimion Hakan toiminnasta ja haluat aloittaa uuden harrastuksen, kysy rohkeasti lisätietoa seuran toiminnanjohtajalta:

Kirsi Haltia
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
040 8370931