Tervetuloa pelaamaan Paimion Hakaan jalkapalloa ja jääkiekkoa!


  • Leijona luistelu- ja kiekkokoulut ovat suunnattu kaikille 3–10-vuotiaille tytöille ja pojille. Syyskauden harjoitukset ovat sunnuntaisin 11.9.-18.12.2022. Paimion jäähallissa klo 10:00-11:30. Luistelukoululaiset sekä pienemmät kiekkokoululaiset harjoittelevat klo 10.00-10:45. Isommat kiekkokoululaiset ja kaikki ne, jotka jaksavat, jatkavat harjoituksia pelailun merkeissä 11:30 saakka.Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tulee tehdä ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Luistelu- ja kiekkokouluilmoittautuminen sisältää kaksi ilmaista kokeilukertaa. Hinta 70€/lapsi (15 kertaa). Luistelu- ja kiekkokoulu järjestää myös kauden päätteeksi huippusuositun kiekkokouluturnauksen!
  • Perhefutis 3-4-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen sekä Minifutis 5-7-vuotiaille lapsille. Kerhojen tarkoituksena on opetella leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä. Kerhot koostuvat kevät- ja syyskaudesta. Lisätietoa kevään 2022 kerhoista: https://paimionhaka.jopox.fi/jalkapallo/jaosto/318...
  • Paimion Nappulaliiga 4-11-vuotiaille. Nappulaliigassa lapset pelaavat jalkapalloa omien asuinalueidensa joukkueissa. Keväisin ja syksyisin pelattava Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, harjoituksista ja otteluista. Ottelut on jaettu ikäryhmittäin divariin, liigaan ja superliigaan. Mukaan voivat tulla niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat tytöt ja pojat, kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä. Lisätietoa Nappulaliigasta 2022: https://paimionhaka.jopox.fi/uutiset/48858/nappula...
  • Jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueita monissa ikäluokissa! Seuran nuorin jalkapallojoukkue tällä hetkellä on TP7 -joukkue (2015-2016 -syntyneet) ja jääkiekkopuolella nuorimmat ovat vuonna U9 -ikäluokan pelaajia. Kaikkiin joukkueisiin voit ilmoittautua milloin vain.


Jos kiinnostuit Paimion Hakan toiminnasta ja haluat aloittaa uuden harrastuksen, kysy rohkeasti lisätietoa seuran toiminnanjohtajalta:

Kirsi Haltia

toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi

040 8370931