Tervetuloa pelaamaan Paimion Hakaan jalkapalloa ja jääkiekkoa!


  • Leijona kiekko- ja luistelukoulu 4-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Kerran viikossa järjestettävä koulu sisältää lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, minkä ansiosta lapsi voi olla mukana Leijona-kiekkokoulussa jopa kolmen vuoden ajan.
  • Perhefutis 3-4-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen sekä Minifutis 5-7-vuotiaille lapsille. Kerhojen tarkoituksena on opetella leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä. Kerhot koostuvat kevät- ja syyskaudesta. Lisätietoa kevään 2021 kerhoista: https://www.paimionhaka.fi/jalkapallo/jaosto/663/p....
  • Paimion Nappulaliiga 4-11-vuotiaille. Nappulaliigassa lapset pelaavat jalkapalloa omien asuinalueidensa joukkueissa. Keväisin ja syksyisin pelattava Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, harjoituksista ja otteluista. Ottelut on jaettu ikäryhmittäin divariin, liigaan ja superliigaan. Mukaan voivat tulla niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat tytöt ja pojat, kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä.
  • Jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueita monissa ikäluokissa! Seuran nuorin jalkapallojoukkue tällä hetkellä on TP14-15 ja jääkiekkopuolella nuorimmat ovat vuonna 2014 syntyneet. Kaikkiin joukkueisiin voit ilmoittautua milloin vain.
  • Aikuisten futiskoulu Paimion Hakan aikuisten jalkapallokoulu on kaikille kuntoilumielessä jalkapalloa halajaville aikuisille suunnattu aktiviteetti. Jalkapallokoulun tavoitteena on tuoda jalkapallo mahdollisimman helposti lähestyttäväksi kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Haluat sitten kohottaa kuntoa, oppia kesyttämään pallon tai nauttia hyvästä seurasta, tervetuloa mukaan!


Jos kiinnostuit Paimion Hakan toiminnasta ja haluat aloittaa uuden harrastuksen, kysy rohkeasti lisätietoa seuran toiminnanjohtajalta:

Henri Hongisto

toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi

040 8370931