Pelaajien ja toimihenkilöiden jäsenkortti


Paimion Haka rylla on käytössä Jopoxin tarjoama seuran sähköinen jäsenkortti. Paimion Hakan jäsenkortti on tarkoitettu kaikille seuran pelaajille jatoimihenkilöille. Sähköinen kortti on seuran jäsenille maksuton ja sen löytää Jopox-sovelluksesta.

Paimion Hakan jäsenkortti oikeuttaa seuran jäsenetuliikkeiden tarjoamiin etuihin. Kaikki jäsenetuliikkeet löydät täältä.

Ohjeet Paimion Hakan jäsenkortin käyttöön: Jäsenkorttisi löydät Jopox-sovelluksesta. Valitse sovelluksen vasemmasta yläkulmasta avautuvasta valikosta kohta "jäsenkortti".

Jos haluat jäsenkorttiisi oman kuvasi, kirjaudu seuran kotisivuille paimionhaka.fi ja siirry kohtaan "omat tiedot". Henkilötiedoissa voit lisätä "pukukopin profiilikuvan", joka toimii myös jäsenkorttisi kuvana.

(Jos sinulla ei ole vielä käytössä Jopox-sovellusta, lataa sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Valitse Jopoxissa listalta Paimion Haka. Kirjaudu Jopoxiin samoilla tunnuksilla kuin nettiPukukoppiinkin. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista niitä, ota tarvittaessa yhteyttä joukkueesi joukkueenjohtajaan tai valmentajiin).