Perhefutis

Perhefutis on tarkoitettu 3-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Jokaisella pelaajalla tulee siis olla oma huoltaja mukana.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa harjoitellaan monipuolisesti eri liikkumistaitoja sekä tutustutaan pallon käsittelyyn leikin kautta. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Perhefutiksen kevätkausi alkaa 21. tammikuuta! Kerhoa järjestetään kevätkaudella liikuntasalissa 10 kertaa lauantaisin klo 12.00-12:45!

Ilmoittaudu mukaan: Paimion Haka ry - Lomakkeet

21.1.-4.3. Jokelan koulun liikuntasalissa. 18.2. ei ole kerhoa!
11.3.-25.3. Aikuiskoulutuskeskuksen liikuntasalissa. (Sähkömiehentie 2, Paimio)
1.4. Jokelan koulun liikuntasalissa. (Vanha Turuntie 4, Paimio)

Harjoitusten rakenne:

  • Yhteinen aloitus
  • Tuntiin virittäytyminen yhdessä: liikkumistaidot, kehon hahmottaminen, minä suhteessa tilaan ja muihin
  • Taidon harjoittelu: käsittelytaidot, liikkumistaidot, tasapainotaidot
  • Yhteinen lopetus

Paimion Haka on mukana Palloliiton Perhefutis-hankkeessa. Seuralle tämä tarkoittaa tukea ja koulutusta sekä materiaaleja kerhon ohjaamiseen. Perhefutista ohjaavat Paimion Hakan naisten edustusjoukkueen pelaajat.

Mukaansa harjoituksiin lapsi tarvitsee: Hyvin puhdistetut lenkkarit tai sisäpelikengät, sisäliikuntavarustuksen sekä juomapullon.

Kerhohinta on 30€/kevätkausi, maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Hintaan sisältyy Palloliiton korttelipassi ja vakuutus.

Lisätietoa kerhosta,
Pinja Akkanen
pinja.akkanen@hotmail.com
044 3272109