appulaliiga 2024

Paimion Hakassa pelataan Nappulaliigaa keväästä syksyyn. Kaikki innokkaat pikkufutarit ovat lämpimästi tervetulleita! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita! Nappulaliigassa tutustutaan kivaan lajiin ja yhdessä opetellaan pelaamaan. Paimiolaiset jaetaan asuinalueiden mukaisiin joukkueisiin, niin että saadaan mahdollisimman samankokoiset joukkueet. Jos paras kaveri pelaa toisessa joukkueessa, niin aina voidaan joustaa joukkueiden välillä. Paimion Hakan naisten edustusjoukkue avustaa yhteistreeneissä, mutta huoltajia kaivataan mukaan joukkueisiin peli-iltoina hoitamaan peluuttamista. Pelinohjaajina toimivat Hakan juniorit, jotka ovat käyneet vähintään pelinohjaajien peruskoulutuksen.

Kaudella 2024 ottelut pelataan KHT Soikalla tiistaisin 14.5.-11.6. (5 kierrosta) sekä 13.8.-10.9. (5 kierrosta). Ottelut pelataan klo 17.30 alkaen yhtäaikaisesti KHT Soikalla. Yksi tapahtuma kestää noin tunnin.

Sarjoja on kaksi:
Divari 5-6 - vuotiaille (nuoremmat voivat osallistua huoltajien harkinnan mukaan)
Liiga 7-8 -vuotiaille (yli-ikäiset uudet jalkapalloharrastajat voivat osallistua)

Ikäjako on ohjeellinen! Pelaajat pyritään jakamaan taitotason mukaan niin, että toiminta on mielekästä kaikille pelaajille.

Joukkuejaot tehdään ilmoittautumisten perusteella ja niistä infotaan erikseen. Peli-iltoina otteluita on kullakin joukkueella kolme. Yhden ottelun kesto on 12 minuuttia.

Otteluohjelma 116.

Ilmoittautuminen ja hinta

Nappulaliigan hinta muodostuu sen mukaan, onko osallistuja Paimion Hakan jäsen vai ei. Jäsenyys tarkoittaa, että pelaaja kuuluu joko jalkapallossa tai jääkiekossa Hakan juniorijoukkueeseen ja on maksanut vuoden 2024 jäsenmaksun seuralle.

  • Paimion Hakan jäsen: 40€, sisältäen harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja yhteisharjoitukset.
  • Ei jäsen: 60€, sisältäen Palloliiton pelaajalisenssin, vakuutuksen, harjoituspaidan, mitalin sekä pelit ja harjoitukset.
  • Sisarushinta -10€ jokaisesta seuraavasta ilmoittautuneesta sisaruksesta

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla.

Ilmoittautumislomake


Otteluisännyys

Lisäksi kullakin paimiolaisella aluejoukkueella on otteluisännyysvuoroja. Otteluisännät saapuvat puoli tuntia aiemmin laittamaan maalit ja pelialueet kuntoon ja keräävät pelikierroksen jälkeen nämä kentältä pois.

14.5. Otteluisäntävuoro Hanhijoki Siniset Liiga
21.5. Otteluisäntävuoro Jokela Liiga
28.5. Otteluisäntävuoro Vista Liiga
4.6. Otteluisäntävuoro Hanhijoki Mustat Liiga
11.6. Otteluisäntävuoro Jokela Divari
13.8. Otteluisäntävuoro Kriivari Divari
20.8. Otteluisäntävuoro Vista Divari
27.8. Otteluisäntävuoro Hanhijoki Divari
3.9. Otteluisäntävuoro Hanhijoki Siniset Liiga
10.9. Otteluisäntävuoro Jokela Liiga


Yhteistreeniaikataulut

Nappulaliigan yhteiset harjoitukset paimiolaisille aluejoukkueille järjestetään seuraavasti:

lauantaina 11.5. klo 14-15 KHT Soikka
sunnuntaina 19.5./ 26.5. / 2.6. ja 9.6. klo 12-13 Vistan koulun tekonurmella.
Syksyn aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Mikäli harjoitusvuoroihin tulee muutoksia, niistä ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Harjoituksiin lapset tarvitsevat mukaan säärisuojat, jalkapallon, juomapullon sekä nappikset tai lenkkarit.

Vaikka harjoitukset ovat keskitetty Soikalle, harjoittelevat lapset silti oman joukkueensa kanssa. Joukkuejaot tehdään ensimmäisissä treeneissä ja katsotaan aina tiistaisin, että joka joukkueella on riittävästi pelaajia. Kannattaa siis varautua siihen, ettei oma lapsi aina pelaa samassa joukkueessa. Tarkoituksena on varmistaa kaikille pelipaikka ja peliaikaa. Nappulaliigassa ei lasketa sijoituksia.

Nappulaliigan ohjaus

Eri alueiden joukkueet tarvitsevat innokkaita vanhempia ohjaajiksi! Tehtävä ei vaadi aikaisempaa jalkapallon tuntemusta. Tehtävään koulutetaan ja ohjaajien ei tarvitse toimia yksin. Lisäksi Paimion Hakan Naisten edustusjoukkue on tukena ja mukana vetämässä treenejä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan apuvoimiin Nappulaliigan tapahtumissa.

Nappulaliigaan ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pelikokemusta omaavat innokkaat futarit kokemaan onnistumisen iloa ja mukavaa meininkiä! Nappulaliiga on suunnattu 5-8-vuotiaille lapsille.

Nappulaliiga tutustuttaa lapset mukavan jalkapalloharrastuksen pariin. Nappulaliiga koostuu aloitustapahtumasta, otteluista ja harjoituksista. Otteluita pelataan yhteensä kesän aikana 10 kierrosta tiistaisin, minkä lisäksi joukkueilla on harjoitukset sunnuntaisin. Lapset harjoittelevat ja pelaavat oman asuinalueensa joukkueessa.

Vierasjoukkueiden ilmoittautuminen Nappulaliigaan

Paimion Haka kutsuu myös naapurikuntien pikkufutaajat pelaamaan Paimion Nappulaliigaan. Joukkueilmoittautumiset sähköpostitse: toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
Joukkuehinta 250€/ max 10 pelaajaa, lisäpelaajista 20€/osallistuja. Sisältäen 10 pelikierrosta ja kaikille mitalit.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Kirsi Haltia
toiminnanjohtaja@paimionhaka.fi
040 837 0931