Mitä harrastaminen maksaa Paimion Hakassa?


Seuramaksut. Paimion Hakan seuramaksu koostuu jäsenmaksusta 55e/vuosi sekä toimistomaksusta 60e/vuosi. Seuran jäsen- ja toimistomaksuilla rahoitetaan yleiskulut, joihin kuuluvat muun muassa toiminnanjohtajan palkkakulut, Hakavintti, internet-liittymät, vakuutukset, toimiston sähköt, Jopox-alustan kk-kulut, Netvisor sekä tilitoimiston kulut. Hakan seuramaksuilta vapautetaan erikseen pyydettäessä perheen kolmas lapsi.

Jalkapallo. Jalkapallon puolella käytössä on jaostomaksu, joka on suuruudeltaan 8-10e/kk riippuen joukkueen harjoittelumääristä. Joukkueen harjoittelumäärän ollessa 1-2 viikossa, jaostomaksu on 8 e/kk. Jos taas harjoittelumääriä on enemmän, jaostomaksu on 10 e/kk. Jaostomaksut kattavat juniorivalmennusvastaavan ja ikäkausikoordinaattorien korvaukset sekä kaikki sarjailmoittautumiset kauden aikana. Jaostomaksu kerätään joukkueilta 3 kuukauden välein alkaen toimintakauden tammikuusta ja perustuen kuukausittaiseen ilmoitettuun pelaajamäärään.

Jalkapallon puolella pelaajien maksama kuukausimaksu koostuu siis jaostomaksusta (8-10e/kk) sekä joukkueen muista kuluista. Joukkueet maksavat ja keräävät itse kaikki muut tarvittavat varat toiminnan pyörittämiseen. Tällaisia kuluja ovat muun muassa mahdolliset valmennuskulut, varuste- ja välinehankinnat, erotuomari- tai pelinohjaajamaksut sekä mahdolliset turnaukset tai harjoituspelit. Yleisesti kustannus on 20-80 euroa riippuen täysin joukkueen toimintasuunnitelmasta.

Jääkiekko.