Minifutis

Minifutiksessa opetellaan leikin omaisesti jalkapallon saloja. Harjoituskertojen peruskiviä ovat leikki, ilo, monipuolisuus ja kaveruuden tukeminen. Lisäksi opettelemme yhdessä jalkapallon ja yhdessäolon pelisääntöjä. Minifutis on tarkoitettu 5-7-vuotiaille tytöille ja pojille.

Minifutiksen syyskausi alkaa 30. syyskuuta! Kerhoa järjestetään syyskaudella Jokelan koulun liikuntasalissa lauantaisin klo 13-13:45! HUOM! 21.10. ja 28.10. ei ole kerhoja!

Ilmoittaudu mukaan: https://www.paimionhaka.fi/lomakkeet/7125/minifuti...


Harjoitusten sisältö:

 • Alkuleikki ja alkulämmittely. Aiheina muun muassa leikit: "Kuka pelkää puolustajaa”, hippa ja muut tarkoitukseen soveltuvat ryhmäleikit.
 • Leikin omaiset jalkapalloharjoitteet.
 • Pienpelejä ja temppuratoja, joissa pienet jalkapalloilijan alut pääsevät kokeilemaan oppimiaan taitoja.
 • Harjoituskerran lopussa lasten kanssa keskustellaan siitä, kuinka harjoituskerta sujui.
 • Lasten kanssa luodaan iloinen ja turvallinen ilmapiiri, missä jokainen lapsi huomioidaan. Lapsille annettava palaute on positiivista, mutta vääristä teoista, kuten tönimisestä tai toisen kiusaamisesta lapsia huomautetaan ja toimintaan puututaan. Perhefutista ohjaavat Paimion Hakan naisten edustusjoukkueen pelaajat.


  Mukaansa harjoituksiin lapsi tarvitsee: Hyvin puhdistetut lenkkarit tai sisäpelikengät, sisäliikuntavarustuksen sekä juomapullon.

  Kerhohinta on 30€/syyskausi, maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Hintaan sisältyy Palloliiton korttelipassi ja vakuutus.

  Lisätietoa kerhosta,
  Pinja Akkanen
  pinja.akkanen@hotmail.com
  044 3272109